Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iul 2008 - Anul XIII, nr. 164 (3845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană i-a scris lui Băsescu, spunându-i că a uitat "cu totul" problema scumpirilor

Marţi, 15 Iulie 2008 (20:10:50)

Liderul PSD Mircea Geoană i-a scris, marţi, preşedintelui Traian Băsescu, pentru a-i atrage atenţia că a "uitat cu totul problema scumpirilor", subliniind că au trecut două săptămâni de la consultările de la Cotroceni şi până în acest moment nu a văzut niciun rezultat al acelor discuţii.
  Mircea Geoană reclamă, în scrisoarea deschisă, absenţa unui rezultat al întâlnirii şefului statului cu partidele politice, desfăşurată la Cotroceni în urmă cu două săptămâni, la care, potrivit lui Geaonă, "PSD a propus soluţii pentru contracararea efectelor creşterii preţurilor la alimente şi la combustibili".

"După întâlnirea de la Cotroceni, aţi uitat cu totul problema scumpirilor şi nu aţi făcut nimic pentru a micşora efectul acestora asupra populaţiei", scrie liderul social-democrat, în opinia căruia preşedintele Băsescu a creat impresia că împărtăşeşte opinia potrivit căreia "creşterea preţurilor la energie , la gaze şi la alimente afectează profund o serie de categorii sociale din România şi impune aplicarea unor măsuri de urgenţă în favoarea oamenilor cu venituri scăzute" şi şi-a asumat angajamentul de a avea o întrevedere separată pe această temă cu membrii Guvernului.

Mircea Geoană apreciază că, "din păcate", preşedintele Băsescu a folosit întâlnirea cu partidele politice "ca pretext pentru a apărea din nou la televizor".

Potrivit liderului PSD, din cauza "scandalului" dintre Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, "România a devenit o ţară neguvernată, în care nu se găsesc soluţii la problemele reale ale românilor: creşterea preţului la alimente, gaze, electricitate".

Porivit lui Geoană, în aceste condiţii, sloganul preşedintelui din 2004 - "Să trăiţi bine!" - este o minciună.

"PSD a propus un «Pact naţional pentru energie şi hrană» pe care chiar şi dumneavoastră l-aţi apreciat", mai scrie Geoană, reamintindu-i preşedintelui principalele măsuri propuse de social-democraţi.

"PSD şi-a făcut datoria şi a propus soluţii clare pentru contracararea efectelor creşterii preţurilor la alimente şi combustibili. Dumneavoastră însă aţi întârziat să vă achitaţi de promisiuni. Nu aţi convocat întâlnirea cu membrii Guvernului şi nu aţi întreprins nicio acţiune pentru a implementa soluţiile propuse la Cotroceni", se arată în scrisoarea deschisă.

Mircea Geoană încheie cerându-i preşedintelui Băsescu să informeze opinia publică cu privire la "paşii concreţi" pe care îi are în vedere pentru a-şi onora angajamentele asumate public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană i-a scris lui Băsescu, spunându-i că a uitat "cu totul" problema scumpirilor.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geoană i-a scris lui Băsescu, spunându-i că a uitat "cu totul" problema scumpirilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei