Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 iul 2008 - Anul XIII, nr. 162 (3843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme

Autocar cu 30 de copii din Polonia, implicat într-un accident la Buneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autocar care transporta 30 de elevi din Polonia spre Bulgaria a fost implicat într-un accident rutier pe DN 2, în comuna Buneşti. Tinerii din Polonia şi cei care îi însoţeau au rămas în drum câteva ore, până ce s-a făcut rost de un autocar care să-i ducă la destinaţie. Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.30.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Pawel J., în vârstă de 34 de ani, cetăţean polonez, aflat la volanul unui autocar DAF, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o autoutilitară care circula în faţa sa, intrând la un moment dat în coliziune faţă-spate. Impactul a fost violent, autoutilitara, condusă de Cătălin D., în vârstă de 33 de ani, din Bosanci, fiind proiectată într-o Dacie, al cărei şofer oprise pentru a face un viraj la stânga. Din impact, singura care a suferit răni a fost Zvetlana M., în vârstă de 45 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autoutilitară.

Cei 30 de elevi de liceu din autocar, împreună cu patru îndrumători, un ghid turistic şi doi şoferi, au rămas în drum. După mai multe demersuri ale îndrumătorilor, făcute cu ajutorul comisarului şef Eugen Rotaru, şefului Poliţiei municipiului Fălticeni, şi cu sprijinul financiar venit de la Ambasada Poloniei prin intermediul Uniunii Polonezilor „Dom Polski”, s-a reuşit găsirea unui autocar, care, în jurul orei 1.30, i-a preluat pe turişti spre destinaţia lor, litoralul din Bulgaria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autocar cu 30 de copii din Polonia, implicat într-un accident la Buneşti.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autocar cu 30 de copii din Polonia, implicat într-un accident la Buneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei