Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 iul 2008 - Anul XIII, nr. 162 (3843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Programul economic al PSD-PC, o poveste din 1001 de nopţi, spusă de 101 dalmaţieni

Duminică, 13 Iulie 2008 (15:55:16)

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat că programul economic al PSD-PC este o poveste desprinsă din ciclul celor "1001 de nopţi", scrisă şi spusă de "101 dalmaţieni" şi că, prin critica programului de guvernare al PNL, PSD nu şi-a făcut decât o autocritică, pentru că susţine actualul Cabinet.
  Emil Boc a ironizat, duminică, într-o conferinţă de presă, programul economic prezentat vineri de la Consiliile Naţionale reunite ale PSD şi PC.

"Am asistat la o poveste din ciclul celor 1001 de nopţi, scrisă şi spusă de 101 dalmaţieni. Dar petele nu trec de la o guvernare la alta, de la un an la altul", a apreciat liderul PDL.

El a susţinut că toate criticile lansate de PSD la adresa Guvernului Tăriceanu nu sunt, de fapt, decât autocritici.

'PSD este cel care susţine Guvernul. PSD îşi face o autocritică a susţinerii acordate Guvernului Tăriceanu", a spus Boc.

El l-a acuzat pe Adrian Năstase, potenţialul candidat al PSD la Preşedinţie, că "face tot ce îi stă în putinţă să se ascundă de justiţie, folosind în acest scop instrumentul imunităţii parlamentare".

De asemenea, Boc a mai spus că iniţiativa PSD de a supune la vot plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu i-a amintit de "vremurile de tristă amintire din perioada stalinistă, cînd se decidea la partid pe cine să trimită în gulaguri, pe cine să exproprieze, pe cine să trimită în puşcării".

Preşedintele PDL a arătat şi că iniţiativa PSD de a depune o plângere penală împotriva lui Băsescu i-a reamintit de „practicile guvernării Năstase, din perioada 2001-2004, când instanţele judecătoreşti trebuiau să primească dispoziţii şi ordine de la ministrul Justiţei, când procurorii care încercau unele anchete mai deosebite erau imediat puşi la colţ de guvernarea Năstase, când pixul lui Mischie şi muşchii lui Sechelariu erau legea guvernării Năstase".

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Consiliile Naţionale reunite ale PSD şi PC, că guvernarea celor două partide îşi propune să ridice salariul minim la 1.000 RON, să contruiască opt stadioane la nivelul standardelor UEFA, şi câte 1.000 de km de autostradă şi căi ferate.

El a spus că Alianţa PSD+PC susţine corelarea salariului minim pe ţară cu valoarea coşului minim de consum, prin creşterea salariului minim până la valoarea de 1.000 RON.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Programul economic al PSD-PC, o poveste din 1001 de nopţi, spusă de 101 dalmaţieni.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Programul economic al PSD-PC, o poveste din 1001 de nopţi, spusă de 101 dalmaţieni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei