Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Blocaj atipic

Drum judeţean acoperit cu gheaţă de un metru înălţime

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Probleme de iarnă. Drumul judeţean 174, care leagă localităţile Broşteni şi Panaci, a dat mari bătăi de cap autorităţilor.

Apa unor izvoare naturale s-a scurs pe carosabil şi a îngheţat treptat. Fenomenul a început să se manifeste în seara zilei de 8 ianuarie, iar în cursul nopţii de marţi spre miercuri stratul de gheaţă format s-a mărit constant, astfel încât ieri dimineaţă avea aproape un metru înălţime.

Pe o distanţă de 20 de metri s-a format un blocaj atipic, iar autovehiculele care au trecut spre şi dinspre Dârmoxa au reuşit cu greu să circule.

În timpul nopţii de marţi spre miercuri un autocamion încărcat cu lemn a fost la un pas să se răstoarne după ce şoferul s-a aventurat peste podul de gheaţă format pe drumul judeţean.

Conducerea Primăriei Broşteni a cerut sprijinul Consiliului Judeţean Suceava pentru a îndepărta gheaţa.

„În cele din urmă am reuşit să ne descurcăm cu oamenii şi utilajele noastre. Am întrerupt circulaţia aproximativ două ore, începând cu ora 10.00, şi în final am reuşit să îndepărtăm stratul de gheaţă. Problema este că în cursul acestei nopţi (n.r. - miercuri spre joi) fenomenul se va repeta şi munca trebuie reluată”, a declarat Stelian Chirilă, primarul din Broşteni.

Podul de gheaţă de pe drumul judeţean 174 s-a format încă din ultimele zile ale anului trecut, iar după ce temperaturile au crescut peste 0 grade Celsius situaţia a început să devină îngrijorătoare, ajungându-se la problemele din ultimele ore.

În cazul în care acest drum va deveni impracticabil, peste 200 de oameni din satul Dârmoxa riscă să rămână izolaţi de restul lumii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drum judeţean acoperit cu gheaţă de un metru înălţime.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Drum judeţean acoperit cu gheaţă de un metru înălţime1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chirila a descoperit, in sfarsit, problema trimis de
(11 ian 2008, 10:57:09
Chestia cu izvorul care curge pe drumul judetean este de cativa ani buni si nu din anul electoral 2008! Pe respectiva portiune au avut loc incidente iarna de iarna si nimeni nu a fost in stare sa monteze un tub. Trebuie mentionat faptul ca acest izvor curge si vara pe partea carosabila, iar acesasi primar care constata iarna poate constata si vara cant este mai usor de intervenit. O data. O singura data!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte