Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisar taxat

Adjunctul Gărzii Financiare, amendat de Poliţia Rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul adjunct al Gărzii Financiare Suceava, comisarul Liviu Ostafie, a fost amendat de Poliţia Rutieră după ce a fost surprins, ieri, în trafic la volanul maşinii sale VW Passat, fără centură de siguranţă.

Poliţiştii au efectuat o razie în municipiul Suceava, pe străzile Republicii şi Mihai Viteazul, între orele 11.00-13.00, pentru a verifica dacă şoferii poartă centura de siguranţă şi dacă vorbesc la telefonul mobil în timp ce conduc.

Liviu Ostafie ne-a declarat că venea din Areni, dinspre casă spre serviciu, şi a fost oprit de poliţişti în faţa Colegiului Naţional Petru Rareş, exact la intersecţia celor două străzi pe care era razie.

„Am greşit, am plătit”, a spus adjunctul Gărzii Financiare, care a mai precizat că nu intenţionează să conteste sancţiunea pe care a primit-o: două puncte penalizare şi 500.000 de lei vechi amendă.

În cele două ore de razie, poliţiştii rutieri au dat 51 de amenzi, în valoare totală de 11.500 de lei. Cele mai multe, 28, au fost aplicate pentru că şoferii nu purtau centura de siguranţă. Trei au fost amendaţi pentru că vorbeau la telefonul mobil în timp ce conduceau, iar restul pentru alte abateri.

Printre şoferii care au mai fost, ieri, sancţionaţi de poliţişti a fost şi cel al unui autoturism în care se afla unul dintre liderii locali ai PD-L Suceava, omul de afaceri Florin Olaru.

Acesta a afirmat că se afla în maşină întâmplător, că aceasta nu-i aparţine şi că problema centurii de siguranţă îi aparţine exclusiv şoferului. „Nu-i maşina mea, nu conduceam eu, nu mă priveşte”, a spus scurt Florin Olaru.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adjunctul Gărzii Financiare, amendat de Poliţia Rutieră.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Adjunctul Gărzii Financiare, amendat de Poliţia Rutieră2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   An nou! trimis de
(10 ian 2008, 11:51:19
Se pare ca in noul an Politia Rutiera vrea sa dea dovada de mai multa impartialitate...foarte bine! FElicitari ,ati inceput cu dreptul noul an!
2.   Dar de spaga de ieri nu se spune? trimis de
(10 ian 2008, 11:58:42
sa mai spuna ca ieri dragii nostrii politisti au luat si spaga, poate va vedeti pe youtube
3.   Asta numai in suceava poate fi o stire trimis de
(10 ian 2008, 22:14:17
extraordinar... a fost amendat de politisti.... maine o sa vedem un articol precum ca prefectul a dus singur gunoiul la tomberon.

4.   Halal stire trimis de
(11 ian 2008, 10:38:11
A gresit omu si a platit. Chiar conteaza cine e? Nu cred ca la examenul pentru functie i s-au dat teste si din codul rutier. Numai in capul Danei Humoreanu chestia cu centura de siguranta nepurtata de catre vreo persoana cu functie mai inalta devine o stire.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte