Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2008 - Anul XIII, nr. 1 (3682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dans periculos

Tâlhărit de maşină, după ce a petrecut cu agresorii la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Distracţia de sfârşit de an a unui tânăr la discotecă s-a terminat cât se poate de prost pentru acesta, după ce a fost tâlhărit de maşină chiar de către cei cu care a petrecut o noapte întreagă.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 decembrie 2007), atunci când Florin E., în vârstă de 29 de ani, din comuna Bosanci, s-a dus să petreacă la o discotecă din oraşul Dolhasca.

Aici, victima s-a întâlnit cu un tânăr de etnie romă, din localitate, pe care-l cunoscuse, printr-o cunoştinţă, în urmă cu câteva zile. Cei doi au stat împreună la o masă, petrecând până spre dimineaţă, alături şi de câţiva amici de-ai tânărului rom.

La plecare, cum Florin E. venise la discotecă cu maşina (un Audi A4, înmatriculat în Austria), tânărul a fost rugat de doi dintre cei cu care a stat la aceeaşi masă să-i ducă la casele lor, în satul Gulia.

Sechestrat în maşină

Ajunşi la Gulia, cei doi i-au cerut bosânceanului să meargă la un amic de-al lor, într-o scurtă vizită. La intrarea în casa aşa-zisului amic, Florin E. a fost luat la bătaie de gazdă şi de către ceilalţi doi tineri, agresorii luându-i un telefon mobil, aproximativ 100 de lei şi cheile de la maşină.

După ce l-au bătut bine, agresorii l-au urcat cu forţa în maşină, pe bancheta din spate, şi au demarat în trombă, făcând cu schimbul la volan. La un moment dat, când erau pe raza comunei Bosanci, victima a avut inspiraţia să le ceară agresorilor să oprească maşina pentru a-şi face nevoile. Când s-a văzut coborât din Audi, Florin E., profitând de neatenţia tâlharilor săi, a luat-o la fugă, găsindu-şi scăpare în curtea unui frate de-al său. Bosânceanul a sunat la <112> şi a povestit toate cele întâmplate Poliţiei. Maşina sa a fost găsită, fără avarii, a doua zi, abandonată pe raza municipiului Fălticeni.

Lăsaţi în libertate de judecători

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, anchetatorii reuşind să-i identifice în scurt timp pe autori, în persoana numiţilor Mirel Gagiu (18 ani), din municipiul Vatra Dornei, Ilie Ciuraru (29 de ani) şi Florin Baicu (20 de ani), ambii din Gulia.

Doi dintre aceştia, Ciuraru şi Gagiu, au fost prinşi de oamenii legii în scurt timp, tocmai în gara de la Vatra Dornei, al treilea fiind dat în urmărire generală.

Deşi poliţiştii i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, iar procurorii i-au dus în faţa instanţelor de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Judecătoriei Suceava au decis ca învinuiţii să fie cercetaţi în stare de libertate.

„În cauză se efectuează cercetări faţă de sus-numiţii, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhărit de maşină, după ce a petrecut cu agresorii la discotecă.
 Vizualizări articol: 2779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tâlhărit de maşină, după ce a petrecut cu agresorii la discotecă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai cu liberarea... trimis de
( 3 ian 2008, 11:51:41
oare ciorile astea nu prezentau pericol social de i-au lasat in libetate? halal judecatori... mai platim si taxe si impozite de nu stim ce e cu noi pt. asa magistrati!mi-e scarba..
2.   Magistrati sant de vina trimis de
( 3 ian 2008, 13:19:33
traim in romania ,asta e realitatea. dupa asa fapta furt calificat te miri ca cei in cauza sant liberi .atentie maine poimane o sa le fure si judecatorilor masinile si traista cu mancare si o sa le ferme muia ...ca nu-si fac meseria halal de voi corupti ce santeti.p.s iarasi tigani sant pe topogan asa ne trebuie ca statul le da bani fara s-a munceasca si pe noi toti ne fura si ne fac de ras pe inreaga planeta..oare undei hitler si antonescu . sa-i arda aripile si penele de CIOARA infectata si ordinara.
3.   Tiganii trimis de
( 3 ian 2008, 14:47:36
Tiganul si-a facut planul bine! Ce va mai mirati?; cand dai de un tigan trebuie sa te gandesti din prima ca gandul lui va fi sa te fure! Nu ati vazut ce i-a facut si la aia in Italia???
4.   Antitigani trimis de
( 3 ian 2008, 15:25:12
trebuie sa facem o grupare anti tigani si sa-le ardem cate o bataie sora cu moartea cand ii prindem si poate asa o sa invete respectu
4.1  RE: Antitigani trimis de
( 3 ian 2008, 15:59:07
M-as baga si eu in gruparea aia, zau...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm.... Citeşte