Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2008 - Anul XIII, nr. 1 (3682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Revelion în spital

Înjunghiată pentru că nu a tăiat bine cozonacul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 38 de ani a fost adusă în stare gravă, în noaptea de Revelion, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce a fost  înjunghiată de două ori de concubinul ei, pe motiv că nu a tăiat bine cozonacul.

Deşi victima era plină de sânge, bărbatul nu a sunat la Poliţie sau la Salvare, el lăsându-şi consoarta să zacă în casă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Femeia a ajuns la spital abia după câteva ore, când s-a întors acasă de la urat fiul ei, în vârstă de 15 ani.

Gica B. a fost internată în Reanimarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, prin transfer de la unitatea similară din Vatra Dornei. Femeia a fost supusă imediat unei intervenţii chirurgicale deoarece una din cele două lovituri îi atinsese plămânul drept.

Medicii care o au în grijă declară că evoluţia post operatorie este bună, iar victima se află în afara oricărui pericol.

Înjunghiată pentru a treia oară

Pe patul de spital, Gica B. spune că nu ştie care este motivul pentru care omul cu care trăieşte alături de 16 ani, Constantin Paraschiv, în vârstă de 45 ani, şi împreună cu care are un copil de 15 ani, a pus mana pe cuţit.

Ea declară că în ultimele două luni acesta a mai înjunghiat-o de două ori, dar leziunile provocate au fost minore şi n-au necesitat, ca de această dată, spitalizare.

În ambele cazuri l-a reclamat la Poliţie, dar acum se va asigura că va înfunda puşcăria pentru ceea ce i-a făcut.

Femeia afirmă că ultimul incident, în urma căruia a ajuns direct pe masa de operaţie, s-a produs în data de 31 decembrie, în jurul orei 18.30.

„Am fost la un vecin, să ajut la curăţenie, iar când m-am întors acasă mi-a zis să-i pun masa. Era băut, iar eu i-am replicat că e o seară specială şi ar trebui să mai aşteptăm un pic, măcar până se întoarce şi copilul acasă. I-am tăiat nişte cozonac pe un fund de lemn şi m-am dus la chiuvetă să spăl o farfurie. Atunci el s-a apropiat de mine şi mi-a înfipt un cuţit în spate. Când m-am întors, m-a lovit a doua oară, în piept”, povesteşte Gica B..

Victima declară că din cauza şocului a căzut jos, fără cunoştinţă. Ea spune că nu ştie cât a zăcut în această stare şi că s-a trezit în momentul în care bărbatul s-a apucat să o ascundă în cămară.

A tăiat-o şi a ascuns-o în cămară

„Mi-am revenit când m-a luat de umeri şi a început să mă târască înspre cămară. M-a băgat înăuntru, a aruncat peste mine cu multă apă rece, nu ştiu de ce, poate ca să mai spele din sânge, şi a pus un scaun în uşă. Mi-a zis că vrea să stau acolo, să mor în chinuri groaznice. Cred că m-a ţinut închisă aproximativ două ore, până când a cedat rugăminţilor mele şi m-a lăsat să mă duc să mă întind în pat. Acolo m-a găsit fiul meu când s-a întors de la urat. Şi pe el l-a ameninţat cu moartea, băiatul a trebuit să se lupte cu el pentru a putea să sune şi să anunţe ce mi s-a întâmplat”, a relatat victima.

Femeia arată că şi-a reclamat concubinul la Poliţie şi pentru ultima faptă comisă, dar de data asta va avea grijă să nu mai scape atât de uşor.

„Nu se mai poate aşa, îl bag la puşcărie. Îmi este frică pentru viaţa mea şi a copilului meu. Eu sunt în spital, iar băiatul doarme prin vecini. Nu-l lasă să stea în casă. Nici eu nu ştiu unde am să mă duc când ies din spital”, a precizat victima.

Luat la întrebări de oamenii legii, Constantin Paraschiv a declarat că şi-a înjunghiat concubina pentru că nu i-a plăcut cum a tăiat cozonacul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiată pentru că nu a tăiat bine cozonacul.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 9 voturi
Înjunghiată pentru că nu a tăiat bine cozonacul3.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lupul isi schimba parul dar naravu ba trimis de
( 3 ian 2008, 12:34:52
trebuie incarcerat cat de repede ca la urmatoarea data le face capatul la amindoi ...ce mai asteapta politia ce sa mai faca doar,,,,sa omoare poate unul de la politie. la racoare ca asta merita.
2.   Coruptia e mare trimis de
( 3 ian 2008, 19:54:39
cum dracului sa il aresteze daca coruptia e asa de mare in orasul vatra dornei...aici se omora lumea si politia doarme,,,ia sa furi o paine ca repede te baga la racoare.doamna gica va sfatuesc sal lasa-ti pe criminalul asta ca alt fel va pune de capat
3.   Coruptiaaaaa trimis de
( 3 ian 2008, 22:15:13
nu intaleg justitia romana,criminali stau afara si unul pt nimica toata merge la racoare...asa e justitia la vatra dornei...CORUPTIAAAAAA... jos MATEI!!!!!trebuie chemata televiziunea in orasul vatra dornei ca asa nu se mai poate lume...criminalul asta trebuie bagat la racoare cat mai repede pana nui pune capac la cocubina...
4.   Arestarea trimis de
( 3 ian 2008, 22:35:46
Ma da prosti sunteti. De c�nd politia da mandate de arestare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm.... Citeşte