Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2008 - Anul XIII, nr. 1 (3682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmările distracţiei

Grămezi imense de gunoi, după Revelionul din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Distracţie costisitoare la trecerea dintre ani. Marea petrecere în aer liber, organizată de Primărie în centrul Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură, a însemnat nu doar mii şi mii de oameni care au dansat, cântat şi sărbătorit împreună trecerea într-un nou an, ci şi o mulţime de gunoaie lăsate în urmă.

De la tradiţionalele sticle de şampanie deschise la miezul nopţii, sticle sparte pentru că „cioburile aduc noroc”, pahare de plastic şi ambalaje de la mâncare, în urma petrecăreţilor au rămas impresionante mormane de gunoaie, în cantităţi demne de cartea recordurilor.

Astfel, conform reprezentanţilor firmei de salubrizare Rosal, care a început activitatea de curăţenie în centrul oraşului în jurul orei 3 dimineaţa, în urma petrecerii de Revelion au fost adunate peste 300 de metri cubi de gunoaie, o cantitate imensă, aproape dublă faţă de ceea adunată anul trecut.

“Era ceva de speriat ce a rămas în urma petrecerii. S-a lucrat intens până dimineaţă şi am reuşit să terminăm până la ora 7.00, dar, ca şi cantităţi, sunt aproape la fel de mari precum cele adunate într-o zi normală din două mari cartiere ale Sucevei – Obcini şi Burdujeni. A fost mai uşor să le adunăm pentru că sunt pe o suprafaţă restrânsă”, a declarat directorul firmei Rosal, Adrian Niculescu.

Spre deosebire de alţi ani, când întreaga esplanadă era acoperită de gunoaie, dar pubelele amplasate în zonă, special pentru depozitarea resturilor celor de la petrecere, erau goale, cele 12 containere de gunoi de 1,1 metri cubi au fost utilizate la maxim.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grămezi imense de gunoi, după Revelionul din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grămezi imense de gunoi, după Revelionul din centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta s-o credeti voi trimis de
( 3 ian 2008, 13:57:01
daca voi credeti ca au fost 20 tone de gunoi chiar ca ne credeti prosti cu totii. Cum dracu din Piata Constitutiei din Bucuresti s-au adunat 5 tone, la NewYork in Time Scuare unde au fost un milion de oameni la revelionul din starada s-au adunat 40 de tone si la Suceava 20tone.

Aici sunt banii dumneavoastra, si pe afisele "cu eu votez pnl" care inca mai stau prin targ.
2.   Sa fie inputate lui Lungu trimis de
( 3 ian 2008, 14:33:02
cheltuielile cu strinsul celor 20 tone gunoi,sa fie suportate de Lungu,care trebuia sa faca revelion la Prelipca!! cum ramine cu legea linixtii publice incalcata grosolan de Lungu,nu o data ?

2.1  RE: Sa fie inputate lui Lungu trimis de
( 4 ian 2008, 00:34:58
prima data, nu stiu de unde vorbiti de 20 de tone, in articol nu scrie de asa ceva.

pt. "fanul lui base": New York! - 2 cuvinte, si Times Square!

pt. "coco' - de ce nu vrei sa te muti tu la prelipca? in felul asta nu o sa-ti tulbure nimeni linistea publica!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm.... Citeşte