Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Orar de sezon

Marile magazine sucevene şi-au prelungit programul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apropierea sărbătorilor şi goana după cadouri generată de Crăciun i-au determinat pe reprezentanţii marilor magazine din Suceava să prelungească programul de lucru cu clienţii.

Supermarketurile au fost luate cu asalt de suceveni, care îşi petrec ore bune printre rafturile magazinelor şi la casele de marcat. Pentru a face faţă cerinţei, şi pentru ca toţi sucevenii să aibă timp să-şi facă aprovizionarea pentru sărbătorile de iarnă, marile magazine au programul de lucru prelungit şi în unele cazuri chiar non-stop.

Ieri, la Kaufland, deşi nu erau încă orele amiezii, şi era zi de lucru normală, parcarea super-marketului era arhiplină, iar în magazin puhoi de clienţi.

Programul acestui magazin s-a modificat, şi zilnic, de la ora 6:00 dimineaţa şi până la orele 23:00, sucevenii pot să-şi facă aprovizionarea pentru sărbători.

Pe 24 decembrie şi pe 31 decembrie magazinul Kaufland va fi deschis de la orele 6:00 şi până la orele 17:00.

Decoraţiunile de brad aproape au dispărut de pe rafturi

Deşi până la Crăciun mai sunt câteva zile, rafturile magazinelor se golesc văzând cu ochii. Produsele decorative, ornamentele şi brazii sunt aproape inexistenţi în magazine, iar cei care au lăsat această „operaţiune” pe ultima sută de metri trebuie să se grăbească.

Şi la Selgros, ieri, parcarea era supra-aglomerată, iar în magazin oamenii aşteptau şi zeci de minute la casă pentru a-şi plăti produsele. Rafturile cu decoraţiuni de Crăciun erau şi aici aproape goale, iar la cele de jucării era foarte mare aglomeraţie.

Şi acest super-market şi-a prelungit programul de lucru.

Până pe 23 decembrie sucevenii vor putea să-şi cumpere cele necesare mesei de Crăciun de la ora 6:00 până la miezul nopţii.

Chiar şi în ajunul Crăciunului, întârziaţii la cumpărături pot să-şi umple coşurile, programul de lucru în această zi fiind de la 6:00 până la orele 16:00.

A doua zi de Crăciun, între orele 7:00 şi 22:00, magazinul Selgros va fi deschis pentru cei cărora li s-a golit frigiderul prea repede. În ajun de Anul Nou, Selgros va fi deschis de la ora 6:00 şi până la orele 16:00.

Magazinul Metro nu se mai închide în această perioadă, iar sucevenii vesperali pot să-şi facă liniştiţi cumpărăturile. Metro şi-a stabilit un program non-stop pentru clienţi, şi nu puţini  sunt cei care se aprovizionează noaptea.

Unii clienţi, sătuli de cozile infernale, îşi abandonează coşurile

Pentru a evita criza locurilor de parcare, aglomeraţia de la rafturi, dar şi interminabilele cozi la casă, care se fac în timpul zilei, unii suceveni preferă să vină la cumpărături după miezul nopţii.

Oraşul „fierbe” de forfotă, pentru şoferi a început „calvarul” pe străzi, pentru că se merge practic bară la bară, iar un loc de parcare liber este aproape imposibil de găsit, în tot oraşul.

Pentru că nu vor să le lipsească absolut nimic de pe masă de Crăciun, sucevenii au luat cu „asalt” din timp magazinele, şi „înarmaţi” cu multă răbdare stau la nişte cozi infernale pentru a-şi face cumpărăturile.

Alţii însă, mai puţin răbdători, renunţă, şi-şi abandonează coşurile gata pline, preferând să-şi facă cumpărăturile la chioşcul de la colţul blocului, decât să piardă jumătate de zi la cozile din super-marketuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marile magazine sucevene şi-au prelungit programul.
 Vizualizări articol: 2184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Marile magazine sucevene şi-au prelungit programul4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO COPII trimis de
(19 dec 2007, 11:47:34
BRAVO COPIILOR DE LA GRADINITA ASCHIUTA
2.   Craciun footut....... trimis de
(19 dec 2007, 12:30:29
Dobitocii de romani,suntem niste dobitoci,asta e!!!!Si se mai plange romanu ca n-are bani!!Toti taranii taie acum porcul,vitelul,se fierbe tuica,se drege vinul,si totusi aglomeratia lu peste prajit in targu asta de 2km patrati,unde sunt atatea magazine!Nu pricep si basta!!
3.   Greseala trimis de
(20 dec 2007, 05:53:15
corect ar fi marele magazin si nu magazine....laudarosilor!!
4.   Kaufland trimis de
(20 dec 2007, 06:57:00
Citind acest articol observ ca magazinele Kaufland nu au program non-stop si de asemenea nici Selgros. Metro este singura firma care a adoptat aceasta politica. Lucrez in domeniu si nu stiu daca aveti idee mai ales in ultimele zile inainte de sarbatori (de fapt alea si conteaza cel mai mult) ce vanzare se poate face intr-un oras in care tu esti singurul deschis non-stop. Plus ca si clientul prefera sa vina intr`o vineri sau sambata noapte pentru ca este mai relaxat, stie ca gaseste magazinul mai liber si are timp sa stea sa se uite mai bine dupa orice doreste sufletul sau.

Oricum sunt curios daca la Kaufland se gasesc si pe rafturile de la Suceava afise de gen "Ne pare rau dar acest produs nu se afla momentan pe stoc" - asta asa ca sa isi dea clientii ce manageri capabili sunt pe acolo de nu isi pot preconiza nici macar stocurile pentru sarbatori.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte