Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2007 - Anul XII, nr. 305 (3673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timp de două ore

Circulaţia din oraş, pusă de butuci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două autoturisme ARO abandonate pe artera principală din municipiul Suceava au dat mari bătăi de cap şoferilor aflaţi în trafic ieri dimineaţă.

Abandonate din timpul nopţii, cele două maşini, cu numere de înmatriculare de Neamţ, ambele cu remorcă, au ocupat banda I de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, chiar în faţa Direcţiei Silvice Suceava, pe sensul de mers către Spitalul Judeţean.

După ora 7.30, când, ca de obicei, traficul a început să se aglomereze, au apărut şi problemele, un sens de mers fiind de departe insuficient pentru numărul mare de maşini.

Cum imediat au apărut şi ambuteiajele, trei agenţii de la poliţia rutieră au fost trimişi în zonă, fiind plasaţi între intersecţia de la Primărie şi intersecţia care duce înspre staţia de Salvare.

Maşinile abandonate, duse la Poliţie

Nebunia a continuat până după ora 9.00, când cele două maşini au fost tractate şi duse în curtea Poliţiei, unde vor rămâne până când proprietarii îşi vor face simţită prezenţa şi le vor revendica.

Până ieri după-miază, cei doi şoferi, din Bicaz se pare, nu veniseră încă după maşini.

Din informaţiile poliţiştilor, cei doi conducători auto şi-au lăsat maşinile în drum după ce una dintre ele s-a defectat. Tot ieri, probleme de trafic au mai fost şi în zona Tribunalului după ce, şi aici, o maşină stricată a fost abandonată de şofer pe carosabil.

Poliţiştii au ţinut să facă un apel către toţi şoferii, cerându-le să apeleze imediat la o firmă specializată în tractări, dacă rămân în drum. Funcţie de motivaţiile pe care le vor oferi cei doi şoferi din Bicaz oamenii legii vor hotărî dacă se impune aplicarea unei sancţiuni contravenţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia din oraş, pusă de butuci.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Circulaţia din oraş, pusă de butuci4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu omletă 2 porţii - 40 minute 6 roşii4 ouă 100g caşcaval 3-4 linguri ulei ± sare, piper Roşiile se spală, apoi li se taie câte un căpăcel, se scoate miezul (nu se aruncă) şi se presară înăuntru cu sare şi piper. Se lasă la... Citeşte