Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2007 - Anul XII, nr. 303 (3671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Intermedia Prima TV Suceava emite de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi, începând cu orele 17:00, „Intermedia Prima TV Suceava” va intra în casele sucevenilor cu o grilă de programe noi, diversificate şi adaptate tuturor cerinţelor,cu o echipă de profesionişti, formată din foştii membrii ai televiziunii „Antena 1 Suceava”, Anca Rusu şi Ovidiu Rusu, Adriana Dascălu-Bulină, Manuela Luca, Andreea Negoiţă şi Cătălina Biholar, cu o echipă tehnică formată din Ami Onişoru Viţega şi Marius Prisecaru, alături de cel mai bun şi cel mai vechi cameraman de televiziune sucevean, Modest Dîrja, dar şi cu oameni noi, precum Daniel Vatamanu.

Prima zi de emisie a Intermedia Prima TV va debuta la orele 17:00 cu urări din partea autorităţilor locale şi cu un material de prezentare a echipei, şi va continua la orele 17:30 cu prima ediţie a ştirilor „Focus” în direct, prezentate de redactorul şef al Intermedia Prima TV, Anca Rusu.

Anca Rusu va prezenta ştirile Focus, în fiecare zi, de luni, până vineri, de la orele 17:30.

Manuela Luca va prezenta ştirile sportive de la „Focus”, iar după ştiri, Adriana Dascălu-Bulină şi invitatul, jurnalistul Sorin Avram, vor face „Comentariul Zilei”.

De luni până vineri, fiecare zi de emisie a Intermedia Prima TV va debuta la orele 7 cu un matinal realizat de Cătălina Biholar, iar după amiază, de la orele 16:30 şi până la orele 18:00, Intemedia Prima TV va aduce în casele telespectatorilor ştirile zilei, precum şi emisiuni informative şi de divertisment.

Emisiuni sportive, divertisment şi poveşti de succes, la Intermedia Prima TV

Luni, de la ora 16:30 până la 17:30, Daniel Vatamanu şi Cristi Marcu vor realiza emisiunea sportivă „Fair Play”.

Marţi, în intervalul orar 17:00-17:30, Doru Popovici şi Sorin Avram vor comenta cele mai importante evenimente ale săptămânii încheiate.

Miercuri, de la orele 16:30 şi până la 17:30, Andreea Negoiţă va prezenta emisiunea „Medicul de Gardă”, iar joi, tot de la 16:30 la 17:30, Adriana Dascălu Bulină va prezenta emisiunea „Audienţe în direct”, în cadrul căreia, telespectatorii vor putea pune întrebări în direct autorităţilor locale.

Vineri, Anca Rusu va prezenta emisiunea „Poveşti de succes”, iar primul invitat al ei este fostul membru al trupei O-Zone, Arsenie Todiraş.

La Intermedia Prima TV sucevenii vor putea viziona şi talk-shoow-ul „112 Contra Cronometru”, realizat în parteneriat cu ISU Suceava.

Deocamdată, Intermedia Prima TV nu va emite sâmbătă. Duminică, de la orele 10:30 la 12:00, Ovidiu Rusu va reveni cu producţia radio, transformată în producţie TV, „Cartierul lui Ovidiu”.

Telespectatorii vor putea afla mai multe informaţii referitoare la Intermedia Prima TV de pe site-ul televiziunii, la adresa www.intermediatv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intermedia Prima TV Suceava emite de astăzi.
 Vizualizări articol: 2958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Intermedia Prima TV Suceava emite de astăzi4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   *** trimis de
(17 dec 2007, 11:13:07
in sfarsit va fi si in suceava un post local de televiziune cu emisiuni diversificate si cu profesionisti....... ..bucovina tv a fost singura pana acuma, dar avand de azi un concurent cu siguranta va mai imbunatati grila si realizarea de emisiuni.......era si timpul ca suceava sa aiba si o a doua televiziune locala

ps: nu imi veniti si imi spuneti de plus tv....ala e un mare rahat care a vrut sa se nasca talent si a murit speranta
2.   Xxx trimis de
(17 dec 2007, 12:11:56
daca si asti-s profesionisti....de aia e romania unde e... ovidiu rusu marele prezentator, ce fata de viezure compexat are
3.   Bine trimis de
(17 dec 2007, 12:16:03
Orice noua emisie tv. din Suceava este binevenita pentru noi. Doamne ajuta.
4.   Sal trimis de
(17 dec 2007, 12:29:06
fratilor veniti si voi cu ceva nou! tot obositii astia de la antena!????????toti amatorii fac emisiune la tv, marile vedete! astia au si salarii?
4.1  RE: Sal trimis de
(18 dec 2007, 10:23:43
Ai dreptate ,tot balbaitii cei de la ANTENA,daca tot ati trecut de partea asta ,mai aduceti si ceva nou ,pe plan local.Trebuie sa auzim ineptiile lui AVRAM? COMENTARIILE LUI RADU SI NUS MAI CARE ACOLO?focus il urmaream si la prima ,ce mare branzaati mai adus nou?stiri locale ...ptr. razboiul dintre politrucii suceveni, hai mai lasati-ne
5.   Lol,cica profesionisti :| trimis de
(17 dec 2007, 13:55:45
verzele alea sunt profesioniste? poate la altceva,nu la televiziune....anal- fabetul de rusu,care e prost de bubuie si care rade singur la glumele lui,ar trebui sa prezinte emisiuni cu soareci
6.   Plingaretii lui biholar trimis de
(17 dec 2007, 14:54:35
bai,ce mama voastra faceti,bai???acu doua luni aruncati cu vorbe peste tot,va miorlaiati ca niste mite plouate,acum va dati din nou vedete??acum sinteti la OBOSITORUL,si in caz de.....iar o sa miorlaiti?nu de alta dar aia nu stiu ca sinteti slabisti si faceti si jocuri de culise,nu bai fam.rusu,bulinuta,et c???
7.   Cretinii lui biholar trimis de
(17 dec 2007, 15:17:04
vai,incepe-ti iarasi sa va credeti vedete?iarasi ii vom vedea pe retardatul de rusu ,pe mimoza de anca careia ii era dor sa mai umble prin facultate cu legitimatia de gat .pe increzuta de catalina pe care a facut-o babacu vedeta de televiziune.ce rusine !!!!!!!!!asta`i post de televiziune??? aceeasi marie cu alta palarie.ati terminat de pupat in****pe voiculescu si ati trecut la lins in****pe altii.sa va fie rusine si voua mari vedete si tie biholarule care nu esti decat un cioban.
7.1  RE: Cretinii lui biholar trimis de
(17 dec 2007, 21:43:15
Elodia....hai sa ne facem televiziunehappy.....vrei?
7.2  RE: Cretinii lui biholar trimis de
(18 dec 2007, 11:14:07
Elodia draga, poate ai dreptate, dar nu cu rautate si fii atenta la ortografie.

" incepe-ti" folosit in exprimarea ta se scrie impreunat, adica "incepeti"
8.   Televiziuni noi de ,,spalat creere** trimis de
(17 dec 2007, 15:57:37
Prof. dr. FLORIN TUDOSE : "Multi m-au intrebat cum se spala creierii. Raspunsul e simplu: cu telenovele si manele" Cu 27 de televiziuni centrale, la care se adauga circa 100 de televiziuni locale sau regionale, Romania detine recordul european in materie. Aparute ca o replica furioasa la cele doua ore de program ceausist pe zi, majoritatea noilor mijloace media au proliferat, din pacate, haotic, in functie de interese comerciale, care impun, in locul criteriilor valorice - banul, si au audienta menita sa aduca publicitate din greu. Peste noapte, profesionismul a fost inlocuit cu amatorismul. "Vox populi, vox dei..." Mai pe romaneste, "paine si circ". Sub motto-ul "fustele-n cap, fetelor" specialistii scosi din maneca "implementeaza pe sticla" programe, cu cat mai vulgare, cu-atat mai lungi. Ore , zile, saptamani de mitocanie invaziva, care patrunde ca otrava in casele si in spiritul consumatorilor de programe tv, produca nd o veritabila pervertire morala . Televiziunea trebuie dusa urg
8.1  RE: Televiziuni noi de ,,spalat creere** trimis de
(17 dec 2007, 21:38:59
Laura....mai draga.....mergi cu vaca mai ingeras......si ia si cartea semnata de tov. Florin Tudose.......si citeste tu linistita in timp ce paste vaca....si lasa-ne pe noi cu ecranele noastrehappy....te pupic!
9.   Continuare trimis de
(17 dec 2007, 16:08:44
cu-atat mai lungi. Ore , zile, saptamani de mitocanie invaziva, care patrunde ca otrava in casele si in spiritul consumatorilor de programe tv, produca nd o veritabila pervertire morala . Televiziunea trebuie dusa urgent la doctor, inainte de a fi prea tarziu. S-ar putea, asa cum spune poetul, sa fie "ceva mortal" in "regiunea fiintei" lor. In ce ne priveste, am apelat la mai vechiul colaborator al revistei noastre, profesorul de psihiatrie dr. Florin Tudose, de la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti. "Cine plateste emanatia

de subcultura care curge in valuri?"

- Credeti ca televiziunile, asa pervertite cum apar, sunt profitabile din punct de vedere economic?

- Practic, cu exceptia Etno TV, unde am auzit ca toti cantaretii isi platesc fiecare aparitie, nici o televiziune nu este profitabila in sensul adevarat al cuvantului. Toate au datorii imense, fata de care statul isi declara incapacitatea de a le executa financiar, din pricina interesel
10.   Miliardarii de carton... trimis de
(17 dec 2007, 16:13:06
"Doar miliardarii de carton,

oameni trecuti dincolo de orice morala

sau decenta sociala fac subiect

TV din viata lor de fiecare zi"

- A emite 24 de ore este o performanta. Ati studiat structura programelor?

- In afara de talk-show-uri si stiri, transmit filme in care violenta depaseste orice limite, filme cu sex, precum si acei detergenti de spalat creierii care sunt telenovelele. Multi m-au intrebat, la cabinet, cum se spala creierii. Raspunsul e simplu: cu telenovele si manele. Acestea sunt un mijloc de intrare intr-o stare de completa lipsa de critica si de apreciere fantezista a realitatii in care traim. Sunt o evadare intr-un alt spatiu, un spatiu mizerabil. Sunt niste reclame de prost gust transmise permanent. Acelasi rol il au asa-zisele sitcom-uri ("Trazniti in NATO", "La bloc" etc.), inspirate din realitatea imediata de la noi. Mai sunt si acele talk-show-uri ale mizeriei, gen "Iarta-ma" sau "Tradati in dragoste", in car
11.   Intermedia - PRIMA TV trimis de
(17 dec 2007, 16:35:47
Sunt cativa agarici aici pe forum , care se pricep la mancat ceva mirositor ...

De parca ar fi parasutati din tzara paielor ...

Rusine ...

Stau toata ziua si freaca telecomanda si sunt nemultumiti in continuare ...

Si aici ma refer la domnisoarele de mai sus ..

In primul rand sa le urez AUDIENTA MAXIMA celor de la Intermedia PRIMA TV !

Cel putin pe intervalul orar 16.30-18.00 veti fi singurii cu program local , iar dimineata intre 7 si 8 , concurenta ... nu gluma ,cu PLUS TV si BUCOVINA TV !

Inca odata SUCCES si Emisiuni locale cat mai reusite !
12.   Vom vedea trimis de
(17 dec 2007, 16:43:40
agarici esti tu:crezi ca nu stim cine esti?esti unul din cei care se crede mare vedete de la fosta antena actuala prima tv,unul pe cre il doare adevarul si care inca nu s-a trezit de tot,inca doarme,doarme si viseaza cum ar trebui sa fie o adevarata vedeta.apropo:doamna rusu cum de mai esti la o televiziune din sv ca te tot laudai ca te ia antena3 la stiri sau te ia dar in alta parte!!!!!!!!!!!!!!!
12.1  RE: Vom vedea trimis de
(17 dec 2007, 21:41:30
Iza?....apropos...de unde stii tu cam cat de maaare este experienta unora sau cat de mica a altora?
13.   Adevarul de Familia Rusu trimis de
(17 dec 2007, 17:13:46
Pentru cei care nu stiau pana acum domnul Ovidiu Rusu, aceasta vedeta a Sucevei, nu stie foarte bine engleza, sta foarte prost la capitolul gramatica si in plus nu detine un minim de cultura generala. In plus toata lumea stie cum isi facea el emisiunile "de mare audienta" la radio, atunci cand apuca sa si le faca.... Sunt multe de spus si despre Anca Rusu...O cititoare scria pe forum ca umbla prin facultate cu legitimatia de gat, eu stiu ca a facut scandal la un magazin ca a patat o bluza pe care o luase cu imprumut pentru emisiune si nu vroia sa o plateasca sub pretextul ca este "vedeta de televiziune". Scriu aceste randuri nu pentru ca as avea vreo frustrare doar ca sunt satula de aceasta manipulare. Se stie ca Ovidiu Rusu si lucreaza la Monitorul si era normal sa fie ridicat in slavi....dar nici chiar asa. Sunt oameni care chiar au ceva de spus : Adriana Dascalu, Sorin Avram...ma intreb oamenii astia cu atata experienta, scoli BBC, si altele cum pot sa suporte un "sef" o copila...
13.1  RE: Adevarul de Familia Rusu trimis de
(17 dec 2007, 19:53:48
Ovidiu Rusu nu a lucrat si nu lucreaza la Monitorul
13.2  RE: Adevarul de Familia Rusu trimis de
(17 dec 2007, 22:22:24
Cum nu a lucrat la Monitorul???? Nu el facea foto la voi??? Cel putin acum vreo 3 ani sigur el facea, parol!
14.   Concurenta in trei trimis de
(17 dec 2007, 17:43:19
Comaparativ cu PLUS TV si BUCOVINA TV , Intermedia -PRIMA TV le da clasa din foarte multe puncte de vedere ... Generice , prezentare , emisiuni , etc ...

Se cunoaste ca au experienta .

Nu vreu sa-i laud , dar asta e realitatea in momentul actual !

INTERMEDIA - PRIMA TELEVIZIUNE !
14.1  RE: Concurenta in trei trimis de
(17 dec 2007, 23:04:24
cu bucovina nu aveti cum sa va comparati, dar nu m-as hazarda sa afirm acelasi lucru despre relatia concurentiala cu plustv. ce mari si tari generice aveti, ca in seara asta nu a fost nici unul peste cele de la plus? si cum poti spune ca veti da clasa cu emisiunile, cand inca nu e cazul? observ ca doar modul de prezentare s-a schimbat (si decorurile), dar stirile sunt exact dupa acelasi format (slabut, subtire) ca si cele de sub fosta titulatura. e si normal, fiind aceeasi conceptie. fiind neutru, vad ca cei de la prima isi lauda din greu marfa, iar ceilalti comenteaza in dorul lelii, insa cei "incriminati" ar mai trebui sa ia aminte si la ce spune poporul, nu neaparat sa faca ce zic dansii. in concluzie, mai putine laude si mai multa munca, deoarece este suficient loc de mult mai bine. asta vis-a-vis de prezentarea pompoasa pe care v-ati facut-o...
15.   Spre foarte bine trimis de
(17 dec 2007, 18:49:07
e mult mai bine fata de concurenta. Sa vadem cat va tine ! Multa bafta!
16.   Cel mai bun transfer? trimis de
(17 dec 2007, 18:58:48
cel mai bun transfer pe care puteati sa-l faceti era acela de a pleca familia rusu la plus sau bucovina.ii nenorocea.era calul vostru troian.va trag astia doi in jos la greu.de ce nu e redactor sef avram sau dascalu bulina?mataita aia de aparaschievei redactor sef?hahahaha.barba'su ala director?jale cu J MARE.
17.   Din noi ei? trimis de
(17 dec 2007, 20:24:45
oare de ce atata isterie cu acest post tv avand in vedere ca este exact aceeasi chestie... balbaitul de rusu ... figuranta de anca .... inganfata de catalina... singura care pare mai serioasa este tipa aia luca... in rest ... RUSINE...

P.S sa nu mergeti cu anca pe strada ca o sa va creada lumea si pe voi vedete ... este una din afirmatiile aceste "vedete" tv...
18.   Www.cetateasuceava.ro trimis de
(17 dec 2007, 22:23:18
Parca ati avea toti televizoar cu lampi. Va convine, va uitati. Nu... aveti telecomanda la indemana. Daca tot incercati sa judecati ceva legat de aceasta televiziune, judecati calitatea emisiunilor, nu oamenii.
19.   Jenant trimis de
(17 dec 2007, 23:14:16
dupa ce piedusera dreptul de a mai emite prin cablu, fam rusu - foarte ofensata - plecase din colectiv, lasandu-si colegii la greu. cand s-a reaprins flacara sperantei, prin obtinerea licentei de emisie, au revenit acolo unde au scuipat si acum unul e director de programe (lucru cu care se umfla in pene), iar cealalta este redactor-sef... penibil! si asta dupa ce ovidiu lansase zvonul ca nevasta-sa e solicitata la bucuresti la A1, ca biholar sa le mareasca salariile si sa nu plece. penibili..., mai ales ca acum au si functii de conducere pompoase, pe placul lor. he he he...
19.1  RE: Jenant trimis de
(18 dec 2007, 10:33:09
FATA [ADICA RUSU] ESTE BUNA CA PREZENTATOARE TREBUIE SA RECUNOASTEM CA N-ARE INHIBITII DAR MAREA MEA NEDUMERIRE ESTE DACA S-A MARITAT CU OVIDIU DOAR DIN RECUNOSTINTA CA A LUAT-O IN TV ?SAU LA ATAT A ASPIRAT?Vai ,cum sa nu fie sefi? Nu sunt ei finii PRIMARULUI ,SAU MA INSEL?
20.   Aloooooooooo !!!!! trimis de
(17 dec 2007, 23:17:50
dormiti? astia de la prima televiziune? unde-s comentariile cu laudele la adresa postului? a trecut o ora si ... nimic? dati-i un continuare cu incurajarile, nu pierdeti noaptea degeaba.
21.   Televiziuni centrale trimis de
(17 dec 2007, 23:19:46
Da, cu atatea televiziuni fantoma si vedete de carton, tot la posturile centrale o sa avem ceva de vazut. Pro Tv si Realitatea, pt stiri, chiar si de pe la noi .
22.   Revoltatilor trimis de
(18 dec 2007, 00:35:35
mai lasati comentariile directe la oameni.asta ati facut si cu murariu si cu rusu. totusi sunt televiziuni locale si ceea ce se chinuie sa faca o fac pt noi. mie mi+au lipsit stirile locale cat nu a emis a1. daca nu va place,mutati canalul.ps. buna prima emisie primatv. asteptam sa va mentineti la fel.
22.1  RE: Revoltatilor trimis de
(18 dec 2007, 10:42:08
MAI LASA-MA CU STIRILE LOCALE ,LE PRELUAU DE LA ZIARE SI MARE SCOFALA ,TOT ASA O SA RAMANA.ACCEEASI MARIE CU ALTA PALARIE,LA CE TE POTI ASTEPTA DE LA O SEFA CA ANCA . EU CRED INCA CA ESTE O GLUMA,ZAU ,CU SEFIA EI ,DAR CA FINUTA PRIMARULUI ,....O SA FACA CE I SE DICTEAZA.
23.   Bravo prima sv trimis de
(18 dec 2007, 00:37:24
mi-a placut focus. super profi.
24.   Bun trimis de
(18 dec 2007, 07:31:53
E destul de dinamica emisiunea de dimineata. trebuie adusi si alti redactori de la toate ziarele.
25.   Mai bun trimis de
(18 dec 2007, 07:47:06
E mult mai bun decat manitanul de la Intermedia fata de cel de la Plus unde prezentatorul parca e de la jurnalul de dinainte de 89.
26.   Bine ca ati disparut de pe antena trimis de
(18 dec 2007, 07:51:29
Ba, dar pe aia de la ,,Alo Suceava,, cand ii fugariti. Bubuia prostia in ei, Doamne mare ii gradina ta...
27.   JALNIC trimis de
(19 dec 2007, 08:45:40
Uitati-va la astia cum pot sa arate. cum sunt imbracati....,ce fetze au, ce dictzii, sunt jalnici..... rar vezi asa ceva " pe sticla"
28.   Patetic trimis de
(19 dec 2007, 11:00:03
e de-a dreptul jenant......

si bune si rele

1. toate sunt anorexice!!

2. mai trebe lucrat la fete...ca prea se vad toate bubele..

3. incercati fetelor sa va gasiti o meserie...ca asta e part time!

Acum nu mai zic care is bune si care is rele...

se poate si mai bine . Adica daca tot va laudati cu un pic de experienta ....ar fi cazul sa perseverati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu roşii şi mazăre 6 porţii – 70 minute250g margarină350g făină3-4 linguri apă minerală (sifon)300g roşii mici (cherry)250g mazăre fină Maxim’s50ml ulei1 ceapă mică3-4 frunze de busuioc1-2 fire rozmarin± sare, piper Din... Citeşte