Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2007 - Anul XII, nr. 303 (3671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Festivitate

A IV-a ediţie a Top Continental

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Hotelul Continental Arcaşul Suceava şi-a premiat, vineri seară, cei mai buni colaboratori şi angajaţi, în cadrul celei de-a IV-a ediţii, ”Top Continental”.

La coctailul care a avut loc în incinta restaurantului unităţii hoteliere, au participat numeroşi invitaţi, oficialităţi locale, şefi de instituţii descentralizate şi administratori de societăţi comerciale.

Aşa cum era şi firesc, recepţia a debutat cu premierea celor mai valoroşi salariaţi, premiile fiind oferite chiar de directorul George Moisescu.

Locul I i-a revenit şefei de sală, Mihaela Dranca, desemnată angajatul anului 2007 al hotelului Continental Arcaşul Suceava, care de altfel este şi deţinătoarea unui onorant loc III pe ţară la concursul Maître d’Hotel, organizat la Snagov, şi al unui binemeritat loc II la competiţia pentru cel mai bun ospătar, la care participă doar salariaţii reţelei hoteliere.

Colaboratori apropiaţi

Pe locul II s-a clasat Cornelia Pătrăuceanu, de la Contabilitate, în timp ce locul III a fost ocupat de bucătăreasa Laura Glucovschi, a cărei măiestrie în arta culinară şi-a pus amprenta şi pe meniul diversificat care le-a fost servit invitaţilor pe parcursul serii.

Toţi cei trei angajaţi au fost răsplătiţi pentru activitatea excelentă pe care au desfăşurat-o cu premii constând în bani şi cărţi de specialitate.

La categoria cei mai buni colaboratori, locul I a fost adjudecat pentru a doua oară de compania Tarom, reprezentată de directoarea Rodica Ţurcanu.

Locul II i-a revenit administratorului fabricii de sticlă Fălticeni, Dragoş Gheorghe, pe locul III clasându-se Fundaţia Ana Suceava, reprezentată de Nelu Todireanu

Cadou de sfârşit de an

La Top Continental 2007, a fost inclus cu titlu de noutate încă un premiu pentru cea mai bună colaborare, oferit companiei Selgros, prezentă la festivitate prin Carmen Drenea, dar şi un premiu pe care organizatorii nu erau hotărâţi dacă să-l denumească de consolare sau fidelitate, care i-a revenit jurnalistului Mihai Chira.
„Prin această manifestare se doreşte fidelizarea clienţilor, în sensul unui parteneriat, al unui business reciproc. Este momentul în care ne premiem cei mai buni colaboratori, care prin activităţile pe care le-au derulat au înregistrat cele mai multe nopţi de cazare. Este gândit ca un cadou de sfârşit de an, un prilej cu care să ciocnim un pahar de şampanie”, a arătat Loredana Pitic, directorul de marketing al hotelului Continental Arcaşul Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A IV-a ediţie a Top Continental.
 Vizualizări articol: 2540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
A IV-a ediţie a Top Continental4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Premii trimis de
(17 dec 2007, 11:19:02
d-le director ati face o mare bucurie si celorlalti salariati cu citeva milioane de lei inaintea craciunului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu roşii şi mazăre 6 porţii – 70 minute250g margarină350g făină3-4 linguri apă minerală (sifon)300g roşii mici (cherry)250g mazăre fină Maxim’s50ml ulei1 ceapă mică3-4 frunze de busuioc1-2 fire rozmarin± sare, piper Din... Citeşte