Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2007 - Anul XII, nr. 280 (3652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme

Traficul rutier din Suceava, dat peste cap de o avarie la reţeaua de apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circulaţia rutieră pe principala arteră a Sucevei a fost paralizată ieri timp de mai multe ore, din cauza unei avarii apărute pe una din conductele de mari dimensiuni care asigură furnizarea apei potabile locuitorilor oraşului.

Avaria a fost depistată de joi seara, la intersecţia străzilor Universităţii cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, vizavi de Primărie, iar pentru efectuarea lucrărilor de reparare a conductei sparte a fost necesară spargerea străzii pe o suprafaţă destul de mare, fiind afectate ambele benzi de circulaţie dinspre Spitalul Judeţean.

În timp ce muncitorii ACET se chinuiau să golească apa din groapa săpată în mijlocul şoselei, cu găleţi şi cu o pompă, circulaţia miilor de maşini aflate în trafic la acea oră a fost dată total peste cap, atât pe strada principală, cât şi pe străzile adiacente.

Cozile de maşini s-au întins ieri de la Hotelul Bucovina până la intersecţia de după Spitalul Judeţean, cei prinşi în trafic avansând cu greu, metru cu metru, cu zeci şi zeci de opriri.

Răbdarea şoferilor a fost serios pusă la încercare, cu atât mai mult că nici pe alte străzi din oraş nu se circula mai bine, în zeci de locuri fiind începute lucrările de refacere a străzilor afectate de lucrările de termoficare.

Practic, vineri a fost o zi în care mai repede te deplasai ca pieton, mijloacele de transport auto fiind captive cozilor imense care s-au format pe principalele artere rutiere din municipiul reşedinţă de judeţ. Nici intervenţia poliţiştilor de la Circulaţie nu a putut face minuni, în continuare fiind necesare câteva zeci de minute pentru a parcurge distanţe foarte scurte, de câteva sute de metri.

Avaria la reţeaua de apă potabilă, care a afectat toate instituţiile şi firmele din zona Areni, până la Spitalul judeţean, urma să fie remediată ieri după-amiază, în jurul orei 17.00.

Chiar şi aşa, problemele nu s-au terminat, pentru că, până la astuparea craterului uriaş săpat în mijlocul străzii, circulaţia rutieră va fi în continuare afectată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier din Suceava, dat peste cap de o avarie la reţeaua de apă.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Traficul rutier din Suceava, dat peste cap de o avarie la reţeaua de apă4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei