Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2007 - Anul XII, nr. 276 (3648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Electricitate

Lucrări de întărire a reţelelor electrice la Pojorâta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
După mulţi ani de aşteptare, o parte dintre locuitorii comunei Pojorâta nu se vor mai plânge de întreruperi repetate de energie electrică şi de lipsa iluminatului public.

În acest moment se desfăşoară la Pojorâta lucrări de întărire a reţelelor electrice în zona Podirei, la poalele Munţilor Adam şi Eva. E. ON Moldova desfăşoară lucrări în această zonă, pentru ca locuitorii din Podirei, circa 30 de familii, să nu mai rămână frecvent fără curent electric, să beneficieze de iluminat public pe o distanţă de aproape 2 kilometri.

Primarul comunei Pojorâta, Ioan Raia, ne-a declarat că a găsit înţelegere la E. ON Moldova, după repetate solicitări în trecut, pentru a face aceste lucrări de întărire de reţea şi iluminat public. „Au fost schimbate mai multe console, s-au tras fire electrice pe o distanţă de 2 kilometrii şi credem că locuitorii din această zonă se pot bucura, în curând, şi de rezultatele acestor lucrări de mult promise”, a mai spus Raia.

O altă acţiune la care s-a implicat Primăria Pojorâta, alături de E.ON Moldova, a fost aceea de degajare a zonelor în care vegetaţia afecta liniile electrice. În acest fel, numărul întreruperilor de energie electrică s-a micşorat foarte mult. S-au organizat ample campanii de tăiere a vegetaţiei care atinge liniile de joasă tensiune, provocând defecţiuni în instalaţia electrică. E.ON Moldova a pus la dispoziţie utilaje şi s-au curăţat arborii de crengile crescute foarte aproape de liniile electrice. Primarul Raia a mai completat că în comună sunt doar 4 gospodării care nu beneficiază de curent electric, dar mai există zone (Valea Putnei, Izvor) în care se impun lucrări de întărire a reţelelor electrice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de întărire a reţelelor electrice la Pojorâta.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrări de întărire a reţelelor electrice la Pojorâta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei