Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2007 - Anul XII, nr. 276 (3648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Săptămâna aceasta

Apa caldă revine la toţi sucevenii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Până la sfârşitul acestei săptămâni, toţi locuitorii municipiului Suceava, racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, vor beneficia de apă caldă şi căldură.

Directorul societăţii de termoficare, Constantin Plăcintă, a precizat că la mai bine de jumătate din consumatorii afectaţi de lucrările de modernizare a punctelor termice apa caldă a revenit în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă.

„În urma suplimentării echipelor de lucru cu angajaţi a numeroase firme din ţară, s-a reuşit ca la final de săptămână să furnizăm din nou apă caldă la 80 de scări de bloc, din care 60 sunt racordate la PT Obcini 3, câte 10 scări, la PT Mihai Viteazu 1 şi Tribunal (A1), precum şi două scări de bloc şi câteva case de la punctul termic Liceu Ştefan cel Mare”, a declarat Constantin Plăcintă.

În prezent, nu beneficiază încă de apă caldă 30% din consumatorii arondaţi punctului termic Obcini 3, jumătate din locatarii arondaţi PT Mihai Viteazu 1, 70% din sucevenii racordaţi punctului termic A1 şi jumătate din cei care beneficiau de servicii de termoficare de la punctul termic Zamca 5.

În total, în cursul acestei săptămâni vor fi racordate la reţeaua de apă caldă 108 scări de bloc, cele mai multe – 36, fiind din cartierul Zamca, 34 de scări de bloc – din cartierul Obcini, precum, iar alte 30 de scări de bloc, din zona Tribunalului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apa caldă revine la toţi sucevenii.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Apa caldă revine la toţi sucevenii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei