Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2007 - Anul XII, nr. 250 (3625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distribuite în şcoli

Cornuri cu termen de valabilitate modificat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Inspectorii pentru protecţia consumatorului de la OJPC Suceava au amendat cu 4000 de lei o firmă de panificaţie din Fălticeni ce distribuia elevilor cornuri pe ale căror ambalaje termenul de valabilitate era modificat. Termenul inscripţionat pe ambalajul cornurilor era modificat chiar de către producător, firma „SC Parisienne a la VYS SRL”, cea care a câştigat licitaţia pentru distribuirea acestora în zona Fălticeni, în cadrul programului „Cornul şi laptele”. Inspectorii OJPC, în urma unor reclamaţii primite, au efectuat un control le sediul firmei  „SC Parisienne a la VYS SRL”  şi au constat că produsele distribuite preşcolarilor şi elevilor de clasele I-IV nu corespundeau normelor calităţii impuse de caietul de sarcini. Directorul OJPC Suceava, Elena Oanea, a declarat că „în urma controlului efectuat s-a constat că termenul de valabilitate inscripţionat pe produsele de panificaţii distribuite în şcoli era de 72 de ore, în loc de 48 de ore, termenul de garanţie prevăzut în caietul de sarcini pentru acest tip de produse”.

Inspectorii pentru protecţia consumatorului Suceava au făcut o serie de verificări în instituţiile de învăţământ preşcolar din judeţ în ceea ce priveşte calitatea serviciilor prestate pentru asigurarea hranei copiilor. Potrivit directorului OJPC Suceava, Elean Oanea, „la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 din Fălticeni, blocul alimentar, compus dintr-o cameră în care se prepara mâncarea preşcolarilor, sala de mese şi spaţiul de depozitare a alimentelor erau insalubre”.

Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a cerut conducerii instituţiei de învăţământ preşcolar din Fălticeni să remedieze situaţia, în cel mai scurt timp posibil.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cornuri cu termen de valabilitate modificat.
 Vizualizări articol: 1542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Cornuri cu termen de valabilitate modificat4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei