Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Genţi în vogă pentru acest sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Criza financiară are şi efecte pozitive în modă, căci designerii îşi îndreaptă atenţia asupra accesoriilor în detrimentul hainelor. Tocmai de aceea în sezonul primăvară - vară 2009 bijuteriile, pantofii şi genţile sunt foarte colorate şi neobişnuite.

Accesoriile sunt prezente peste tot, în fiecare colecţie propusă, şi sunt etalate cu mândrie şi cu eleganţă de toate manechinele de pe podiumurile de prezentare. Acum, geanta nu mai este considerată un simplu accesoriu ce poate fi inclus sau lăsat la o parte, ci a devenit un element fundamental pentru look-ul oricărei femei. Misiunea genţii nu mai este limitată la caracterul practic, ci reprezintă un accesoriu şic, ce completează personalitatea şi stilul doamnei sau domnişoarei care o poartă. Tendinţa în materie de genţi a acestui sezon acoperă o gamă largă de modele, de la poşete supradimensionate foarte practice şi până la plicuri excentrice, ideale pentru ţinutele de seară.

 

Se poartă în continuare genţile mari

În acest an, fiecare femeie care vrea să fie în pas cu moda va găsi ceva care se potriveşte în mod fericit cu gustul şi stilul său. Genţile uriaşe şi comode, în toate culorile - bej, alb, negru, nuanţe metalice, auriu, violet, portocaliu, verde, albastru - vor fi extrem de populare în acest sezon. Modelele respective sunt propuse în special pentru a fi purtate zi de zi, la cumpărături, la serviciu sau la şcoală. Genţile de acest fel sunt cap de afiş în colecţiile create de Versace, Bottega Veneta, Ralph Laurent, Sui, Diane von Furstenberg, Rossi, Valentino şi de multe alte nume mari din industria modei.

Aproape la acelaşi nivel de popularitate se menţin şi genţile de dimensiuni medii, prezente în colecţiile Dolce&Gabbana, La Perla, Missoni, Ferragamo, Armani, Michael Kors, Sonya Rykiel sau Miu-Miu. Aceste poşete combină confortul şi eleganţa, graţia şi simţul practic. Unele dintre ele sunt destul de simple, altele, în schimb, sunt adevărate opere de artă.

 

Geanta clasică, încă în actualitate

Modelul clasic de geantă cu o singură baretă, care se poartă pe umăr, este elegant şi practic în acelaşi timp, căci vă permite să aveţi libere ambele mâini. Gama de culori folosite pentru aceste genţi este variată, incluzând nuanţe tari precum violet, roşu sau negru, dar şi nuanţe deschise precum alb sau bej. Pucci, Dolce&Gabbana, Burberry, Ralph Laurent sunt casele de modă ce propun astfel de genţi. O tendinţă secundară născută din geanta clasică este cea a poşetelor la care bareta este înlocuită cu un lanţ, modele extrem de feminine, şic, neobişnuite şi foarte elegante. Printre designerii care au ales această tendinţă se numără cei de la Dolce&Gabbana, Pucci, Balenciaga, Ferragamo sau Givenchy.

 

Să nu uităm de plicuri

Colecţiile pentru sezonul primăvară-vară nu uită nici de plicuri. Există foarte multe modele de plicuri, de la cele mici şi delicate, până la cele de dimensiune medie sau chiar supradimensionate, fie cu design obişnuit, fie foarte exclusiviste, ce poartă amprenta unui stil sofisticat.
Materialele folosite variază de la pielea de reptilă pictată în culori diverse, tari, şi până la materiale mătăsoase, ornate cu paiete. Oricare ar fi modelul, alegerea unui plic denotă feminitate. Astfel de genţi, comune sau fanteziste, se regăsesc în colecţiile propuse de Valentino, Pucci, Diane von Furstenberg, Donna Karan sau Louis Vuitton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Genţi în vogă pentru acest sezon.
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genţi în vogă pentru acest sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei