Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iul 2008 - Anul XIII, nr. 161 (3842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce cosmetice alegem vara aceasta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a fi la modă nu numai la capitolul vestimentaţie, ci şi în ceea ce priveşte machiajul, tunsoarea sau manichiura, trebuie să ţineţi cont de ultimele recomandări oferite de stilişti.

Aceştia au hotărât că în vara aceasta se poartă sprâncenele groase, că dermatograful negru este înlocuit de cel albastru şi că părul trebuie să aibă mult volum.

 

Culori calde la ruj

Rujul roşu rămâne un clasic în domeniu, însă tendinţa acestei veri aduce în prim plan culori precum fucsia sau portocaliu. Ideea este aceea de a folosi o paletă de culori calde pentru a vă scoate în evidenţă pielea bronzată. Dacă vreţi să stârniţi invidia celor din jur, trebuie să purtaţi un accesoriu sau o piesă vestimentară în aceeaşi culoare cu rujul.

 

Nuanţe de roz pentru a crea senzaţia de prospeţime

După ce fondul de ten bej a fost mai multe sezoane în topul preferinţelor doamnelor pentru a crea un machiaj cât mai natural posibil, acum sunt preferate cele în nuanţe de roz sau portocaliu, care vă vor ajuta să obţineţi un machiaj delicat şi strălucitor, care aminteşte de cel al anilor ’80. Pentru doamnele cu pielea deschisă la culoare sunt recomandate nuanţele perlate, portocaliu şi roz atât pentru fardul de obraz, cât şi pentru buze. Cele cu pielea arămie pot alege rujuri în nuanţe de roşu şi farduri maro pentru obraji.

 

Sprâncene groase

Şi când vine vorba despre sprâncene, tendinţa este aceea a anilor ’80, adică groase şi cât mai naturale. Cu toţii ne amintim de sprâncenele Madonnei din videoclipul „Like a virgin”... În această vară trebuie să renunţaţi la obiceiul de a da sprâncenelor o formă excesiv de arcuită sau de a le subţia cât mai mult posibil. Ele trebuie lăsate să crească natural, îndepărtând doar firele rebele.

Creionul de ochi albastru

Dacă fardul alb şi creionul dermatograf argintiu sau alb erau la modă vara trecută, acum sunt preferate cele albastre. O linie cu un creion turcoaz în jurul ochilor şi un rimel negru pe genele bine arcuite reprezintă machiajul perfect pentru a petrece o seară într-un club.

 

Fardurile metalizate

Regula de bază ce trebuie respectată când vă alegeţi fardul de pleoape este aceea că el trebuie să strălucească. Fie că este vorba despre culori aprinse, deschise sau închise, fardul trebuie să aibă reflexe metalizate. Altă recomandare de care trebuie să ţineţi cont este aceea de a aplica o singură culoare de fard pe pleoape.

 

Manichiura french revine

Chiar dacă unghiile albastre sunt încă la modă, manichiura french, sofisticată şi şic, revine în forţă atât pentru mâini, cât şi pentru picioare. Ideea de bază este însă aceea de a avea unghiile şi mâinile cât mai îngrijite cu putinţă. În ceea ce priveşte noile tendinţe, una dintre ele este aceea de a asorta culoarea unghiilor cu cea a pietrelor inelului pe care îl purtaţi.

Părul trebuie să aibă volum

Nu se mai poartă părul drept, podoaba capilară trebuind să aibă cât mai mult volum, aşadar, lăsaţi la o parte peria, pieptenul, placa de întins părul sau gelul. Un truc pentru a vă da volum coafurii este acela ca, după ce vă spălaţi, să vă daţi pe păr cu puţină spumă şi să vă uscaţi cu capul în jos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce cosmetice alegem vara aceasta.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce cosmetice alegem vara aceasta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei