Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2007 - Anul XII, nr. 303 (3671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Conturul ochilor, o notă de feminitate

Creioanele dermatografe, tuşul sau doar fardul sunt aliaţii dumneavoastră pentru zilele în care vreţi să ieşiţi în evidenţă cu o privire de divă.

Ochii bine conturaţi sunt punctul de pornire al machiajelor cu care sunt înfrumuseţate manechinele de pe podiumurile de prezentare, dar aceeaşi metodă de conturare a ochilor apare discret în machiajul de zi cu zi al doamnelor care vor să fie în pas cu moda. Produsele pentru conturarea ochilor oferă posibilităţi infinite de realizare a unui machiaj, fie că este vorba de machiajul glamour care a devenit „amprenta” elegantei Scarlett Johansson, de machiajul fumee promovat de Kate Moss ori de imaginea de adolescentă etalată de Paris Hilton. Având la dispoziţie toate aceste variante de machiaj şi cunoscând cele mai bune tehnici de aplicare, nu vă rămâne decât să vă „antrenaţi” puţin pentru a realiza rapid şi precis un efect de „ochi de căprioară”.

Texturi diverse pentru produsele de conturare a ochilor
Textura produsului pentru conturarea ochilor trebuie aleasă în funcţie de efectul pe care doriţi să îl obţineţi. Creionul dermatograf este ideal pentru începătoare, oferind posibilităţi de aplicare multiple. Linia trasată cu creionul poate fi uşor corectată, estompată sau îngroşată dacă este nevoie. Dermatograful este alegerea perfectă pentru a desena o linie fină pe pleoape sau pentru a realiza un machiaj fumee (celebrul machiaj smokey eyes). În plus, nu există restricţii în a aplica dermatograful pe genele de jos ori pentru că acest produs de machiaj nu creează efectul de „ochi lăsat”.

Tuşul este un pic mai dificil, el aplicându-se cu ajutorul unei pensule foarte subţiri. Este produsul preferat al specialiştilor în machiaj tocmai pentru că e nevoie să stăpâneşti „arta conturării” cu tuş, dar şi o tehnică perfectă de aplicare pentru a obţine un machiaj de efect.
 Click News

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conturul ochilor, o notă de feminitate.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conturul ochilor, o notă de feminitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu roşii şi mazăre 6 porţii – 70 minute250g margarină350g făină3-4 linguri apă minerală (sifon)300g roşii mici (cherry)250g mazăre fină Maxim’s50ml ulei1 ceapă mică3-4 frunze de busuioc1-2 fire rozmarin± sare, piper Din... Citeşte