Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 21 (8550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mişcări de trupe... şi de trupuri!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cândva, perioadele de transferări erau fixe şi în mare coincideau cu pauzele competiţionale: o perioadă mai lungă vara, între campionate, şi una mai scurtă iarnă, între tur şi retur. Erau cam aceleaşi în toată Europa, iar când se apropia termenul-limită, când se încheiau transferările, se finalizau şi marile lovituri. Acum, de când nu mai există practic tur şi retur, fiind unele ţări care nu mai au deloc pauză de iarnă, când se întrerupe totuşi competiţia internă, asta nu se petrece exact la jumătatea numărului de etape, adică după tur, ci după un număr de etape jucate din teoreticul retur. Nu mai e deci de mirare că perioada de transferări practic a dispărut, mai ales de când se ia în calcul momentul când unui jucător îi va expira contractul, el putând, cu 6 luni înainte, să semneze pentru o altă grupare. În acest haos, nu mă mai miră că deşi de o vreme s-a reluat competiţia internă, sunt echipe care schimbă în continuare antrenorii, ultima venită fiind CFR Cluj, al cărei preşedinte, preacinstitul ex-arbitru Cristi Balaj, a anunţat sosirea pe banca tehnică a lui Adrian Mutu, gonit din Azerbaidjan de prost şi luat de CFR Cluj de bun! Speranţe, obiective? Desigur: măcar un trofeu din două! Se bucură cineva de sosirea lui Adi? Bineînţeles: Deac! Ăla pe care fostul antrenor mai mult îl odihnea, cape orice bătrânel, în timp ce Mutu s-ar putea să îl resusciteze că pe o inegalabilă supervaloare transilvana care tre' să stea în teren până va deveni moaşte! Aşadar, trupadin Cluj mizează pe trupurile lui Mutu şi Deac pentru... chiar aşa: pentru ce? Că doar nu poţi lua campionatul cu lotul actual. Şi dacă l-ar lua, la ce i-ar ajuta? Doar să ajungă în preliminariile europene, unde să ia bătăi soră cu moartea de la echipe din Gibraltar şi Luxemburg?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mişcări de trupe... şi de trupuri!.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mişcări de trupe... şi de trupuri!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei