Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 175 (8092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu-i prostie, ci masochism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am lipsit o săptămână întreagă, în principiu abandonând orice alte activităţi în favoarea muzicii, însă trebuie să vă mărturisesc că a urmări 30 de concerte în 6 zile, cu o durată totală de circa 40 de ore, este un efort colosal, care m-a epuizat de parcă am petrecut întreaga perioadă dând la târnăcop într-o mină, şi nu la Festivalul de Blues de la Brezoi! Deşi mi-am dorit să nu văd nimic altceva, totuşi colegii de apartament au vorbit cu gazda de acolo să ne aducă un televizor, ceea ce m-a obligat cumva să urmăresc şi Formula 1 live, dar şi rezumatele meciurilor din cupele europene, devenite doar "cupa europeană" pentru noi, adică ultima din 3 în ordine valorică, fapt ce vorbeşte de la sine despre halul în care a ajuns mizeria asta de campionat de la noi. Multă vreme am crezut că eu mă număr printre puţinii iubitori de sport în general şi de fotbal în special care nu dau doi bani pe fotbalul ăsta mimat de la noi. Am constatat acum că suntem foarte mulţi şi că singura manierăde discuţie despre acesta este o băşcălie fără frontiere, adesea presărată şi cu înjurături d-ale grele! M-am convins a doua zi după ce panaramele noastre amuzau întreaga Europă, în timp ce noi, la festival, ne delectam cu Beth Hart şi cu Eric Gales, un fel de Nadia Comăneci şi Roger Federer pentru iubitorii muzicii, ca să facem comparaţii cu lumea sportului. Ajuns acasă acum trei zile, am mai prins vreo două parodii de fotbal din ultima etapă, dar şi reinstalarea lui Dicăla singura echipă pe care a antrenat-o în viaţa lui mai degrabă irosită! ...ceea ce face cu atât mai greu explicabilă prezenţa lui ca secund la Naţională! Dicăa fost gonit ca un hoţ de la FCSB (parcă era "Steaua" pe atunci, nu?), făcut albie de porci de cetăţenii (acum) liberi Becali şi "ecoul" acestuia MM Stoica, şi chiar m-am mirat că nu i-a dat în judecată! În loc de asta, iată-l pe Dicădeclarându-se încântat de a treia saangajare acolo şi promiţând mari performanţe. Cred că la el această formă de masochism e generată de un I.Q. pe care eu dintotdeauna l-am bănuit a fi de maximum 14. 14 sunt şi etapele din tur rămase, la finalul cărora pe bancăva fi altul, nu Dică. Pariem?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu-i prostie, ci masochism.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nu-i prostie, ci masochism5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei