Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 175 (8092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un agent de pază a intrat cu calul în magazinul Profi la care lucra

Joi, 28 Iulie 2022 (13:37:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene incredibile s-au petrecut miercuri după-amiază la Dolhasca, unde un bărbat a intrat cu calul, de căpăstru, pe ușa principală a magazinului Profi din localitate. Pentru ca situația să fie incredibilă până la capăt, bărbatul mai și lucrează ca agent de pază la respectivul magazin.

Polițiștii ajunși la fața locului, miercuri, în jurul orei 16.30, au constatat că la intrarea principală în magazin sunt mai multe persoane adunate, care se învârteau în jurul unui stâlp ornamental confecționat din tablă care era distrus.

În urma verificărilor efectuate, a discuțiilor purtate cu angajații magazinului și a vizionării unor imagini video s-a constatat faptul că Ioan G., angajat ca agent de securitate, a venit cu atelajul hipo în fața magazinului, a luat calul de căpăstru și a încercat să intre în mod intenționat în incinta magazinului. El a ajuns cu calul până lângă casa de marcat și a distrus stâlpul ornamental din partea strângă a intrării principale.

Acțiunea s-a vrut a fi un protest al respectivului care s-ar îndrepta chiar spre polițiști. El a spus că cu o seară înainte apelase la poliție pentru că avea în magazin câțiva tineri puși pe scandal și nu a fost mulțumit că Poliția Dolhasca nu a intervenit. 

După ce a ieșit din tură, bărbatul s-a gândit să îi facă cumva pe polițiști să ajungă la magazinul Profi, e drept într-un mod care nu are nici o logică, printr-o acțiune care nu se poate îndrepta decât împotriva sa.

Polițiștii au discutat cu șeful de magazin și l-au anunțat că are dreptul de a depune plângere penală în termen de trei luni, dacă va dori, pentru infracțiunea de distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un agent de pază a intrat cu calul în magazinul Profi la care lucra.
 Vizualizări articol: 3142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un agent de pază a intrat cu calul în magazinul Profi la care lucra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei