Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 91 (8008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


I-o fi având la mână cu ceva!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a desfăşurat în Polonia meciul de tenis feminin dintre echipa gazdă şi România, contând pentru nu ştiu care tur al fostei Fed Cup, devenită între timp Billie Jean King Cup în semn de omagiu pentru una dintre cele mai mari sportive din istoria tenisului. Aici zău că îmi vine să o iau niţel pe arătură şi să vă spun care e diferenţa între un mare, enorm chiar, sportiv, precum Billie King, şi un altul care are performanţe notabile, dar e al naibii de departe de noţiunea de "mare sportiv", mai ales că sigur ştiţi şi dv. Ei bine, lovită pe de o parte de ghinion (accidentări nenumărate),iar pe de altă parte de mizerabilaatitudine eternă a Federaţiei faţă de unii dintre sportivi (chestie tipic românească, fără termen de comparaţie pe planetă, dar probabil că nici în întreaga galaxie), ceea ce a făcut ca destule jucătoare (una fiind Sorana Cîrstea) să refuze să mai vină la naţională pentru a nu mai fi iar şi iar umilite de toţi trepăduşii Federaţiei, echipa reprezentativă a României a ajuns un fel de încropeală, mai degrabă demnă de milă decât de iubirea fanilor. Dincolo de toate acestea, în permanenţă am auzit, atât din guradumneaei, cât şi din cele, mereu altele, ale şefilor FRT sau ale căpitanilor de echipă, că în meciul care urmează Simona Halep "...vine, vine, vine / Calcătotul în picioare...", dar, lucrul naibii, tocmai când să calce... calcăstrâmb şi se accidentează! Aşa a fost anul trecut, anul ăsta şi mai în fiecare an, de unde iar se poate divaga în neştire. Nu zice nimeni să vină să joace gratis, însă măcar să tacă, să facă uitată naţionala. Dar m-am săturat până-n gât să tot aud că la meciul următor las' că vine Simonica şi le-aratăea! Pe de altă parte, iar am văzut-o pe Begu, ba l-am văzut şi pe Tecău (debutant în postura de căpitan de echipă) spunându-ne că... he, he! dacă era Simona... care face, drege, rupe etc., le rupeam pe poloneze într-un mare fel. Mă, da' de unde ştiţi voi aşa de bine? Când naiba aţi văzut-o voi la naţională? Eu am văzut-o o dată, într-un meci cu Nimeni... şi-atât! Încât am ajuns să mă întreb dacă Halep nu i-o fi având cu ceva la mână, dacă nu i-o fi şantajând să spună asemenea prostii. Hai, mă, ziceţi-ne cum vine Simona la anu' şi batem tot ce mişcă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-o fi având la mână cu ceva!?.
 Vizualizări articol: 819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
I-o fi având la mână cu ceva!?4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei