Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 67 (7984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dinamo Madrid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceea ce mi-a fost dat să văd alaltăieri în transmisie directă de pe Santiago Bernabeu nu are echivalent în amintirile mele cele mai negre legate de fotbal în general, şi de Real de Madrid în special. Dacă am reţinut bine din comentariul live, cică aşa ceva s-ar mai fi petrecut în 1986! În mod logic, date fiind prestaţiile celor două echipe în acest an, eu chiar mă aşteptam la 4 goluri!... numai că repartizate niţeluş altfel, adică mi s-ar fi părut logic un scor de 3-1 (că doar Barcelona n-o fi mai brează decât Paris Saint Germain!) sau, hai, în condiţiile absenţei lui Benzema, un 2-2, pe fondul relaxării fireşti a Real-ului, după meciul incandescent din Champions' League, dar şi alambiţiei Barcelonei de a arăta că "schimbarea la faţă" adusă de noul antrenor, Xavi Hernandez, este una şi de profunzime. Oricum, îmi imaginasem un meci disputat, încins, spectaculos, şi categoric cu goluri în ambele direcţii. Socotealade acasă însă nu s-a potrivit deloc cu cea de pe Bernabeu, unde am văzut o echipă adevărată, jucând un fotbal de-a dreptul încântător, şi o epavă, semănând, cu fiecare minut care se scurgea, tot mai mult cu Dinamo! Dar nu cu Dinamo ăsta din ultima etapă, care a ciupit totuşi un egal, ci cu ăla de acum vreo lună! Real n-a avut niciodată o linie de fund sigură, ci doar câte un fundaş strălucitor (Roberto Carlos, Sergio Ramos, Marcelo...) însă atâţia proşti-grămadă ca alaltăieri chiar că n-am văzut niciodată. Nici măcar Courtois, salvatorul suprem în alte ocazii, n-a reuşit nimic, cel puţin două goluri fiind pe deplin parabile. În linia de mijloc nu ştiu cine dormea mai adânc, Modric sau Kroos, iar în atac e clar că nu juca absolut nimeni! Cu acest prilej, diferenţa de puncte dintre cele două, în loc să devină 15, s-a făcut de doar 9. Nu cred că titlul e în pericol, mai mult: sunt convins că şi Champions' League vine tot la noi, la Real, numai că asemenea bătaie soră cu moartea e şi ciudată, şi ilogică. Poate doar pe Dinamo să o fi bucurat faptul că nu mai e chiar singura pe lume: proşti sunt peste tot!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo Madrid.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dinamo Madrid3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei