Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 175 (7787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Partea plină a paharului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În principiu, aş fi putut scrie despre canotaj, despre Drăgulescu ori despre minunatade Popescu şi conferinţa ei de presă formidabilă, adică perfect umană şi corectă, în care i-a dat peste botde câteva ori tupeistului de ministru al Sportului,dar şi întregului guvern. Şi da, sunt întru totul de acord cu spusele ei: să-şi ia ministrul alea 5 milioane şi să aducă el o medalie de aur... că a mai adus! Dacă nu ţineţi minte, Novak a câştigat la Londra, în 2012, prima medalie de aur paralimpic din istoria participărilor României la aceste jocuri. Te aşteptai ca un sportiv de mare performanţăsă fie altceva decât un lingău guvernamental în plus! Gata, că termin spaţiul rubricii! Aşadar, am aşteptat să se producă victoria de ieri a României contra Noii Zeelande, pentru caîn acest spaţiu să scriu ceea ce s-ar fi cuvenit în asemenea conjunctură: că sunt rău cât nu se cuvine, că au avut şi ei un accident cu Coreea, iar noi ne-am repezit la ei cavulturii la hoit, că diferenţa de fus orar, că limba, că mâncarea, că patul, că avioanele, că virgulă câte şi mai câte!!! Zău că visasem un 4-0, un 5-1, ceva care să arate cănoi suntem totuşi de pe continentul de care aparţine insulaunde s-a inventat fotbalul, pe la 1800 şi ceva, şi nu de pe o insulă (ei, două... şi încă!) pierdută pe lumea ailaltă, adică în celălalt capăt. În loc de asta, i-am văzut pe gelaţii şi pensaţii şi tatuaţii lu' Mirel jucând de parcă ei veneau de pe lumea ailaltă! Şi 11 zombies dacă punea omul ăla în teren, şi tot cred că se mişcau mai cu vlagă decât amorţiţii ăia care păreau să nu aibă nici durere, nici întristare, cât despre suspin... las' că am avut noi, la fiecare minge lovită prosteşte de prostovanii porecliţi fotbalişti! În concluzie, dincolo de supărarea că nu mai prezintă mare interes turneul olimpic de fotbal, să privim partea plină a paharului: am scăpat de migrene şi de supliciul de a-i mai vedea pe neisprăviţii ăştia!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partea plină a paharului.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Partea plină a paharului3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei