Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 175 (7787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Și-a sechestrat concubina și a dus-o la mănăstire

Joi, 29 Iulie 2021 (15:22:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a ajuns în arestul Poliției județene Suceava reținut 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru infracțiunea de hărțuire, față de fosta sa concubină, din Fălticeni, după cum am arătat și în ediția de ieri din Monitorul de Suceava.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care coordonează cercetările în acest caz, au subliniat că bărbatul este deja la al doilea dosar penal cu privire la fosta sa iubită.  

Primul episod atrage atenția în mod deosebit.

Acum câteva luni, bărbatul și-ar fi condus iubita împotriva voinței sale la o mănăstire din apropiere de Fălticeni, practic sechestrând-o.

„Precizăm că există în lucru o cauză penală la procuror în care față de inculpat s-a luat măsura preventivă a controlului judiciarpentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, privind aceeaşi persoană vătămată”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Bărbatul de 56 de ani, care figurează cu domiciliul în Brașov, ar fi insistat foarte mult să o ducă pe femeie la mai multe mănăstiri în ultima perioadă, făcând o obsesie din asta. Când femeia a refuzat, s-a ajuns la episodul ducerii cu forța, susțin anchetatorii, după care concubina a încheiat relația. 

Doar că, rezultă din cercetări, bărbatul nu s-a împăcat cu ideea despărțirii. 

Din cercetările poliției rezultă că, în perioada 24-26 iulie, bărbatul a căutat-o în mod insistent pe femeie la domiciliu, dar și la locul de muncă, solicitând informații colegelor de muncă despre ea. Acesta a și sunat-o pe femeie în mod repetat, creându-i o stare de temere. Asta și pe fondul experienței anterioare, legate de dusul cu forța la mănăstire.

Anchetat în două dosare penale, privind infracțiunile de lipsire de libertate și hărțuire, bărbatul a fost totuși lăsat în libertate, după 24 de ore de arest. Acesta are impus control judiciar și interdicție de a se apropia de femeie.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a sechestrat concubina și a dus-o la mănăstire.
 Vizualizări articol: 3578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a sechestrat concubina și a dus-o la mănăstire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei