Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 81 (7693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Campioane de neuitat la ele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce tocmai am văzut?! Vorba vine tocmai, că a fost luni seară, dar așa ceva te urmărește un timp. Două pretendente la titlul de campioană în țările lor, chiar campioanele en-titre, aveau nevoie să le facă pârtie arbitrul pentru a câștiga cu echipe din subsolul clasamentului. La Cluj, mai tare decât covidul, Bârsan i-a făcut salată din două roșii pe cei de la Dinamo! Iar CFR, varianta Iordănescu, a arătat jalnic mai ales după pauză, când părea că nu e în stare să dovedească o echipă cu doi oameni mai puțin. Golul ăla amărât a venit tocmai în minutul 80, în urma unei acțiuni personale, mai degrabă revolte personale, a lui Păun, care i-a așezat mingea pe tavă lui Omrani. E drept, acest CFR a amintit și de varianta Petrescu la Rennes, tot 1-0 în fața unui adversar rămas în nouă oameni, ba chiar cu portar adolescent de 16 ani. Etapa viitoare, ultima din sezonul regulat, CFR are derby la Craiova și poate că oltenii vor pune odată piciorul în prag. E drept, trebuiau să-l pună la meciul cu FCSB, dar acolo a pus mâna Andrei Vlad, cel care i-a salvat lui Becali o grămadă de puncte în acest sezon. Cât despre Dinamo, e aranjată și pentru meciul cu Clinceni, care vine în Groapă să tragă la play-off, un obiectiv neverosimil pentru o echipă comunală care trăiește din bani de la buget. E posibil ca Dinamo să termine sezonul regulat pe loc direct retrogradabil.

Cealaltă campioană care s-a făcut de râs e Barcelona, care ne făcuse să credem că e într-o revenire de formă uluitoare. Ba chiar așa era, dar iată că pauza pentru meciurile internaționale i-a tras înapoi pe catalani. Modesta Valladolid a trebuit să fie și ea amputată aiurea de un jucător, în minutul 80, pentru ca Dembélé să găsească în ultimul minut un voleu cu tibia, o minge luată pe lopată care l-a fixat pe portar. Pentru Barcelona urmează El Clasico, sâmbătă, timp suficient ca să se pună pe picioare și să spere că Realul va ieși frăgezită din confruntarea cu Liverpool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campioane de neuitat la ele.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Campioane de neuitat la ele5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei