Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 81 (7693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CFR introduce dormitoare și la trenuri de zi – unul dintre ele este cel care leagă Suceava de Ardeal și Banat

Miercuri, 7 Aprilie 2021 (11:46:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CFR Călători anunță că introduce un serviciu nou de călătorie,  vagoane de dormit sau cușetă la trenurile de lung parcurs, cu circulație pe timp de zi, și cu ofertă de preț specială. Este pentru prima dată când se oferă un astfel de serviciu pe timp de zi, în urma solicitărilor venite de la călători, care vor să se poată odihni sau să poate lucra în orele petrecute în tren.

Deocamdată, serviciul este unul experimental, pentru câteva garnituri. Unul dintre trenuri interesează direct și sucevenii. Este vorba de perechea de zi Iași-Timișoara Nord și retur, care din 8 aprilie va avea, pe lângă vagoanele clasice, și un vagon cușetă cu 4, respectiv 6 paturi în cabină. Este vorba de IR 1833 Iași (plecare ora 06:05) – Cluj-Napoca (sosire 14:58/ plecare 15:29) – Timișoara Nord (sosire ora 21:58), respectiv IR 1834 Timișoara Nord (plecare ora 06:49) – Cluj-Napoca (sosire 12:43/ plecare 12:58) – Iași (sosire ora 21:46)

Mai mult, dormitoarele pe timp de zi au și tarife speciale. În funcție de tipul cușetei, reducerea este de 27% și de 25% din prețul suplimentului de pat. Practic, suplimentul de pat va fi 30 lei la cabina cu șase locuri și respectiv 40 lei, la cea cu patru locuri. La vagon de dormit, suplimentul de pat este redus de la 80 de lei la 20 de lei.

“Fiind tot timpul atenţi la ceea ce ne spun călătorii noştri, am considerat că trebuie să le oferim încă un produs nou. Ce ați zice dacă, la călătoriile lungi pe timp de zi, ați avea un compartiment la vagon de dormit doar pentru dumneavoastră? Să vă puteți odihni câteva ore într-un pat confortabil, să citiți ultima carte cumpărată, să puteți lucra la laptop, să puteți vorbi la telefon sau să puteți face videoconferințe fără a fi deranjat sau pur și simplu să discutați cu partenerul cât vreți dumneavoastră?”, au transmis cei de la CFR Călători.

”Știm că unul din motivele importante care v-a adus în tren este și nivelul de siguranță sanitară pe care CFR Călători îl oferă pe durata pandemiei, spațiile mai mari pe care le are natural trenul, incomparabile cu orice alt mijloc de transport.  Noi ridicăm ștacheta și mai mult și vă oferim astfel o experiență premium: cabina rezervată vă garantează un spațiu exclusiv și pregătit cu grijă de unul din colegii noștri a cărui carte de vizită o veți găsi acolo împreună cu alte surprize care să vă facă plăcută călătoria”, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Dacă va exista cerere, cușetele și vagoanele de dormit vor fi introduse pe mai multe trenuri de zi cu durată lungă de parcurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR introduce dormitoare și la trenuri de zi – unul dintre ele este cel care leagă Suceava de Ardeal și Banat.
 Vizualizări articol: 3084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
CFR introduce dormitoare și la trenuri de zi – unul dintre ele este cel care leagă Suceava de Ardeal și Banat3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei