Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2020 - Anul XXV, nr. 128 (7433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Logica în chiloți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

L-am văzut pe ministrul Tineretului și Sportului în conferință de presă. Cred că nu s-a mai afișat în chiloți, sau poate n-au vrut televiziunile să-i mai facă reclamă. Omului îi place să se audă, se vedea pe el că ar sta cu orele să citească grămezile alea de chestii inutile. Probabil idolul său în pruncie era Crin Antonescu, că și ăla tot la Tineret și Sport a pornit. Până nu s-a mai auzit de el.

De data asta mi-aș fi dorit ca domnul Ionuț Stroe (era să scriu Negoiță, pușchea pe dește!) să fie mai mult ministru al Tineretului decât al Sportului. Toate prevederile alea, tot ce a înșirat acolo despre sporturi indoor și outdoor, despre zonele de siguranță – chestiuni administrative pe care le-a descris cu lux de amănunte, cu cifre chiar, fuseseră întoarse pe toate fețele de presă cu zile întregi înainte. Le putea citi oricine și pe site-ul ministerului. În timpul ăsta, niște sute de mii de băieți, categoria Tineret, așteptau să vadă dacă se poate juca fotbal între prieteni. Numai că despre sportul amator n-a scos trei cuvinte, deci rămâne ca-nainte. Nu joci fotbal cu prietenii, doar te antrenezi cu ei. Uite, măgărușul poate fi un sport care se pretează la distanțare socială. Dar marele hit, marea frântură logică abia acum vine. La bazele sportive cu terenuri de tenis se făcuseră deja repartițiile pentru dublu, când a sosit... o circulară, că altfel nu pot să-i spun, din moment ce ne reduce la condiția de învârtitori în cerc. Nu e voie la dublu nici după al doilea val de ”relaxare”! Vasăzică pe un teren de tenis de 264 de metri pătrați (am căutat dimensiunile, chiar eram curios să fac comparație cu cifre exacte) n-au voie 4 oameni, în schimb ăia 4 oameni au voie la o masă de... cât să fie? 1 metru pătrat, cel mult, am văzut cu ochii mei. Ăsta e genul de viziune macro prin care țărișoara noastră se dezvoltă de 30 de ani. Ne vom face bine de coronavirus, dar în rest nu ne mai facem bine!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logica în chiloți.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Logica în chiloți5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei