Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2020 - Anul XXV, nr. 107 (7412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Începe să bată soarele... în cap!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din toate colţurile ţării vin semnale că mai e puţin şi începe treaba! În termeni fotbalistici, e vorba de reînceperea campionatului la toate nivelurile sau, în anume cazuri, de finalizarea competiţiei prin decizii luate la nivel macro, efectul la nivel micro fiind fie de bucurie nebună la beneficiarii direcţi, fie de contestare vehementă la cei care se vor considera păgubiţi. Din această din urmă categorie, aş zice că în mod absolut firesc, nu putea lipsi Foresta Suceava! De altfel, clubul a şi dat deja un comunicat oficial, prin care decizia ferefeilor în moțcu fraudulosul preş. Burleanu este contestată, iar camasa să fie cu adevărat bogată, se ameninţăforul diriguitor cu procese prin tribunale sportive şi civile. Sigur că nu-i nici legal, şi cu atât mai puţin moral ori etic, să inventezi criterii diferenţiate de promovare de la o serie la alta în cadrul aceleiaşi competiţii. Concret, asta înseamnă că în nişte serii se vor bate între ele pentru promovare în B primele două clasate, iar în alte serii (cum este şi cea în care joacă Foresta) nu se mai joacă nimic, rămânând caechipa aflată actualmente pe locul 1 să promoveze! Se bat aici cap în cap două idei: prima este cea care vorbeşte despre corectitudine, deci despre criterii absolut identice de departajare, iar a doua despre favorizarea uneia dintre competitoare, pe considerentul că în anume moment are înaintea celeilalte un număr oarecare de puncte, mai mare decât în cazul seriilor trimise la baraj! Dacă i-ai spune asta unuia născut şi trăit într-o lume normală, ţi-ar zice să mergi să te cauţi la cap: cum adică ăia să promoveze pe bază de baraj, iar ăilalţi să doarmă în continuare, pentru a se trezi, cândva, gata promovaţi!? Logica, bunul-simţ, moralitatea, separat şi toate la un loc,duc la concluzia că nu-i normal ce au decis ferefiștii. Pe de altă parte, dată fiind starea de demență la nivel planetar, mă îndoiesc sincer că vreun for, vreun organism ori vreo instanţă de oriunde pe lume se va învrednici să analizeze fondul tărăşeniei. De aceea, cu enorm regret, cred că vom avea de aşteptat măcar încă un an până să ajungem în B. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe să bată soarele... în cap!.
 Vizualizări articol: 1645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Începe să bată soarele... în cap!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei