Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2020 - Anul XXV, nr. 107 (7412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În municipiul Suceava mai sunt 261 de cazuri de COVID și 91 de cazuri în patru dintre localitățile limitrofe

Sâmbătă, 9 Mai 2020 (22:44:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a informat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că din cele 114 localități ale județului, 68 de localități nu înregistrează nici un caz COVID, în 32 de localități sunt înregistrate maximum 5 cazuri, iar în trei localități sunt sub 10 cazuri, trendul la nivelul județului fiind unul descrescător. 

Conform situației repartizării cazurilor COVID-19 confirmate până la data de 9 mai și a celor rămase în evoluție până la această dată, întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează 783 cazuri COVID-19 în evoluție, din care 91 de cazuri în 4 din cele 8 localități limitrofe municipiului Suceava aflate în carantină. În celelalte patru localități aflate în carantină nu este înregistrat nici un caz, iar 261 cazuri sunt în municipiul Suceava. 

În data de 9 mai, la ora 8.00, în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava erau internați 474 pacienți pozitivi COVID-19, cu 6 pacienți mai puțin decât în ziua precedentă, rata internărilor fiind descrescătoare, se arată în comunicat.

La nivelul județului Suceava, la data prezentului comunicat, în autoizolare la domiciliu erau 794 persoane, în carantină instituționalizată - 674 de persoane, 14.197 de persoane au încheiat autoizolarea și 2.134 de persoane au ieșit din carantina instituționalizată.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 14.211 teste.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID-19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 69 misiuni, cele mai multe (36%) pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 558 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 7 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 7 fapte de natură contravențională (7 alte contravenții în context). Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 4.950 lei (4950 alte contravenții în context).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În municipiul Suceava mai sunt 261 de cazuri de COVID și 91 de cazuri în patru dintre localitățile limitrofe.
 Vizualizări articol: 4597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
În municipiul Suceava mai sunt 261 de cazuri de COVID și 91 de cazuri în patru dintre localitățile limitrofe1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei