Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 233 (6943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Evaluare în context

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumnică seara, la momentul în care se făcea evaluarea rezultatelor reușite de echipa națională în cele două meciuri, nu se cunoștea încă soarta meciului Lituania-Muntenegru. Între timp l-am aflat, astfel că putem pune în context. Practic, Muntenegru a defilat (3-0 la pauză, 4-0 până în minutele de prelungire, când relaxarea a permis golul de onoare al gazdelor) acolo unde tricolorii au scăpat în câștigători abia în aceleași minute de prelungire. Astfel, am căzut pe locul 3 și s-a ales praful de statutul de ”favoriți la locul 2”, sintagmă folosită de selecționerul Contra. În primul rând, trebuie spus răspicat că locul 2 este un obiectiv jenant, înseamnă să stăm cu mâna întinsă la echipa de pe primul loc, adică să sperăm că aceasta va avea un parcurs de calificare în clasicele preliminarii europene, adică alea în care vor fi și echipe naționale extrase din urnele 1 și 2, pentru a ne elibera nouă accesul la baraj în Liga Națiunilor. Doar că, în al doilea rând, nu mai suntem favoriți nici măcar la locul secund în această Ligă a Națiunilor! Chiar dacă Muntenegru pierde sau face egal la Belgrad, cu Serbia, va avea nevoie de victorie în ultimul meci disputat pe teren propriu, cu România. Eu, unul, sunt convins că la partida Muntenegru-România, din 20 noiembrie, gazdele vor fi cotate ca favorite la casele de pariuri. Promit să țin minte și să consemnez aici dacă am avut dreptate sau nu.

Lăsând la o parte naționala, să luăm act de ceea ce s-a întâmplat în fotbalul intern. Negoiță l-a dat afară pe Claudiu Niculescu, după numai o singură etapă, pentru a nu rata ”oportunitatea” de a-l angaja pe Rednic, adică pe cel pe care îl dăduse afară de fraier. Fraierul fiind el, Negoiță. Acum, că și-a agățat singur pancarta cu Fraier în față, pe spate și-a făcut rost de încă una: Josnic! Practic, a coborât sub Gigi Becali, ceea ce părea imposibil pentru oricine altcineva din România. Iar reacția lui Rednic de a întreba ironic la conferința de presă dacă trebuie să-i ceară scuze lui Niculescu arată de ce i se spune Strâmbu. De aici, din acest colț de pagină, îi doresc lui Rednic să aibă parte în acest sezon de tot succesul pe care i-l dorește Niculescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaluare în context.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Evaluare în context5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei