Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 233 (6943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Alternativă

Ana Rom, serviciu de ambulanţă privată care acţionează prompt şi profesionist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ana Rom Divizia Medicală reprezintă alternativa la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice.

Intrată pe piaţă de aproape un an, firma oferă o gamă variată de servicii la preţuri decente şi cu personal calificat. Pentru cele patru tipuri de servicii pe care le oferă, Ana Rom dispune de 5 ambulanţe, iar altele două care au fost achiziţionate de curând sunt în curs de omologare.

Ana Rom este singura firmă privată din acest domeniu din judeţ care are inclusiv medici specialişti. Mai exact, este vorba de 10 medici colaboratori cu specialitate în urgenţe sau competenţe în urgenţe, dar şi de 15 asistente şi 10 ambulanţieri.

„Persoanele fizice sau juridice care încheie contracte de prestări servicii cu noi vor beneficia de servicii de urgenţă, cu bonusuri pe parte de îngrijiri la domiciliu, cum ar fi injecţii, tratamente cu antibiotice sau îngrijirea unor plăgi. De asemenea, la finele acestui an intenţionăm să introducem un serviciu de urgenţă pe bază de abonament”, a precizat Victor Andrei Cărcăle, managerul Ana Rom Divizia Medicală.

Acesta spune că impactul pe care l-a avut firma pe piaţa suceveană a fost neaşteptat de mare, iar solicitările pentru oferirea de servicii sunt într-o permanentă creştere.

Firma Ana Rom este singura care are contracte cu cluburile sportive din judeţ pentru a asigura urgenţele medicale la teren pe perioada meciurilor pe care echipele sucevene le dispută „acasă”.

Pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate, s-au investit sume importante pentru dotarea ambulanţelor cu echipament profesionist.

„Nu facem nici un rabat de la calitate, iar dotările sunt conform Ordinului Ministrului Sănătăţii Nr. 1092 privind dotarea obligatorie a ambulanţelor. Aparatura este achiziţionată atât din România, cât şi din străinătate, iar fiecare ambulanţă are defibrilator, injectomat, aspirator secreţii şi tot ce ţine de mişcarea şi deplasarea pacientului”, a explicat Victor Andrei Cărcăle.

Managerul Ana Rom a mai menţionat că o parte din serviciile oferite sunt chiar mai ieftine decât cele practicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, dar asta nu înseamnă vreun rabat de la calitate.

Ana Rom Divizia Medicală este o completare a unui proiect care mai cuprinde şi o firmă de pază şi securitate, iar managerul Victor Andrei Cărcăle spune că aceste două activităţi se pliază foarte bine pentru orice tip de eveniment public.

Practic, Ana Rom Security, firmă care funcţionează cu 155 de persoane, şi Ana Rom Divizia Medicală, oferă un serviciu integrat, extrem de util pentru cei care au nevoie atât de securitate, cât şi de servicii medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ana Rom, serviciu de ambulanţă privată care acţionează prompt şi profesionist.
 Vizualizări articol: 4761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ana Rom, serviciu de ambulanţă privată care acţionează prompt şi profesionist3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei