Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 41 (6751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Derby demontat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape nimic nu e ceea ce pare în acest derby ”de România”. Nici greşelile, la care au pus mai mulţi umărul, nici reuşitele. Cam aşa am văzut eu lucrurile:

-          Planic dă o pasă moale spre portar, pe piciorul de rezervă al acestuia. În astfel de cazuri, cu presiune din partea unui adversar, degajarea în aut e aur. Vlad vrea mai mult, trimite doar până la Torje, care însă nu reuşeşte să se elibereze pentru şut spre poarta goală, aşa că mai ţine de minge, încearcă să şi-o facă spre stânga, unde vine să închidă Enache, care cade în fund, Nistor se interpune pe direcţia driblingului şi preia mingea, centrează perfect înapoi şi Pesic înscrie calm în poarta goală.

-          Torje scapă pe stânga şi îl fentează pe Găman, făcând ceea ce trebuie, adică îşi deschide unghiul pentru şut cu piciorul de bază. Numai că mingea i se rătăceşte undeva printre picioare şi, în locul unui şut slab ”de sub el”, alege un şut slab cu stângul! Junele Vlad plusează cu o intervenţie stângace, ca mulţi alţi portari neexperimentaţi, îmi vin acum în minte erori similare ale lui De Gea şi Neuer...

-          Golul de 2-1 mi se pare cel mai curat, cu menţiunea că Budescu a profitat de spaţiul mare oferit în lateral. Asta e, dacă-l sufoci om la om rişti să-ţi strecoare mingea printre picioare sau să te dribleze pe metru pătrat, dacă-l tatonezi de la distanţă scoate o execuţie din joben.

-          Minutul 93, corner Budescu, duel la cap nedecis în mijlocul careului, mingea aterizează între Texeira şi Hanca, fără ca dinamovistul să-l aibă pe portughez în marcaj. Cel care se afla între Texeira şi poartă este Olteanu, dar acesta se izolează în lateral, deşi acolo nu avea adversar! După ce Texeira câştigă duelul cu Hanca şi se întoarce spre poartă, Olteanu încearcă să revină şi să-l blocheze. Prea târziu.

 

Miriuţă nu poate fi ignorat. La 2-0, în minutul 80, bagă al doilea vârf, pe Popa, în locul mijlocaşului Nistor! Ulterior aflăm că Nistor s-ar fi cerut afară, rămas fără resurse după ce fusese gripat în cursul săptămânii. Plauzibil, dar Popa are contract să intre în fiecare meci? Dacă se accidenta Penedo, tot pe el îl băga Miriuţă?! Iar Nistor a crezut că meciul era jucat, dacă diferenţa era doar de un gol, ar fi funcţionat şi numai pe adrenalină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Derby demontat.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Derby demontat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei