Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2015 - Anul XX, nr. 259 (6071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pasarea responsabilității

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapele se succed unele după altele în campionatul nostru, iar Steaua, echipa campioană în exercițiu, nu numai că întârzie mult trâmbițatul salt calitativ, dar nici măcar nu se poate menține la nivelul de la începutul sezonului. Îi aduc în discuție pe steliști pentru că, după ultima etapă, am sesizat niște semne că tensiunea începe să se coacă în vestiar. Dacă Rădoi a rămas antrenor din umbră, cu Țiți Dumitriu la acoperire cu acte, rolul de comunicator i-a fost rezervat lui Dică. Probabil că Țiți a refuzat să iasă în fața ziariștilor pentru a evita situația penibilă de a face pe șeful când toată lumea știe care e adevăratul său rol în club. Astfel că responsabilitatea respectivă a căzut în sarcina lui Dică. Iar acesta, după meciul pierdut cu CFR, a spus ceva ce nu se spune din postura de tehnician: ”jucătorii nu fac ce le cerem”! În regulă, a folosit pluralul, se știe că nu-i el cel care le cere câte-n lună și stele, dar o astfel de abordare îți ostilizează vestiarul. Adică la nivelul băncii tehnice se joacă alba-neagra la vedere, se schimbă terenurile de antrenament ca jambierele, iar proști sunt doar jucătorii?! Scuze pentru calificativ, dar l-a folosit Tade, ”proști, prostie”, iar Dică s-a ofuscat repede, spunând ceva despre familia care ar trebui să fie Steaua. Reproșuri iscate din nimic, căci Tade nu e vorbitor nativ de limbă română, dacă declara Chipciu că ”am fost niște proști” sau ”am pierdut ca niște proști”, nu mai era nicio problemă. Dar să punem lucrurile cap la cap: Dică spune că jucătorii nu pun în practică indicațiile, Tade spune că au fost proști, iar Dică se supără! Păi, până la urmă, Tade nu îl confirma pe Dică?! Lăsând la o parte alergatul ăsta în cerc, pentru cum se prezintă Steaua în campionat, de la vlădică la opincă, nu merită să ia titlul în acest sezon. O spun și destui suporteri roș-albaștri, iar eu sper să aibă dreptate. Mai bine să-l ia ăia care joacă pe burta goală sau ăilalți fără de tuleie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pasarea responsabilității.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pasarea responsabilității5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borșul de urzici uscate al babei Rahila Rețeta provine dintr-un foarte vechi caiet al unei bunicuțe din Dorohoi, care, pentru că a trăit vremurile crunte ale foametei, a învățat să nu risipească nimic, nici măcar frunzele de urzică... Deși foarte modest în aparență,... Citeşte