Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2015 - Anul XX, nr. 259 (6071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Cel mai mare cinematograf din nordul Moldovei se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au la dispoziţie, începând de astăzi, în cadrul centrului comercial Iulius Mall Suceava, cel mai mare cinematograf din nordul Moldovei, cu opt săli complet digitalizate, cu o capacitate de peste 1.300 de locuri.

Cinematograful de la etajul Iulius Mall Suceava, Cinema City, ocupă o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a viziona cele mai noi producţii hollywoodiene, disponibile şi în format 3D. Acesta le pune la dispoziţie săli spaţioase, cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor.

Cinematograful mult aşteptat de suceveni, de ani de zile, are opt săli, din care şase cu tehnologie 3D şi două cu ecrane 2D, cu o capacitate de 1.346 de locuri, în care vor rula săptămâna aceasta şi o bună parte din săptămâna viitoare 11 filme produse în 2015, din care cel puţin unul este dat în premieră, la nivel naţional - „Spectre”, cea mai nouă producţie din celebra serie James Bond - Agentul 007.

„Ultimul vânător de vrăjitoare”, „Marţianul” sau „Gangsteri de legendă” se numără de asemenea printre filmele ce vor rula în prima săptămână la Cinema City Suceava.

Rezervări la filme şi chiar achiziția de bilete online se pot face pe site-ul cinemacity.ro, unde a fost activată şi secţiunea pentru Suceava.

Preţurile de acces la film pornesc de la 16,5 lei pentru filmele 2D şi 18,5 lei pentru filmele 3D vizionate înainte de ora 17.00, de luni până joi, în vreme ce pentru vineri, sâmbătă şi duminică, tarifele sunt de 18 lei la 2D şi 20,5 lei la 3D.

Pentru filmele rulate după ora 17.00, preţurile de pornire sunt de 18,5 lei la 2D şi 20,5 lei la 3D, de luni până joi inclusiv, iar de vineri până duminică, 20 de lei la 2D şi 22,5 lei la 3D.

Elevii, studenţii, copiii şi persoanele cu handicap beneficiază de o serie de reduceri.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, lanțul de cinematografe clasat pe locul al doilea în Europa. Compania are multiplexuri în 14 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș,Timișoara, iar de astăzi şi Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare cinematograf din nordul Moldovei se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 7185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Cel mai mare cinematograf din nordul Moldovei se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tarziu a venit si e scump... trimis de
( 6 nov 2015, 13:40:11
Acum se confirma zvonurile ca la Julius Mall la Suceava nu s-a putut deschide cinema datorita pretentiilor financiare exagerate ale proprietarului; pretul bileteler e mai mare decat la Baneasa Mall...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borșul de urzici uscate al babei Rahila Rețeta provine dintr-un foarte vechi caiet al unei bunicuțe din Dorohoi, care, pentru că a trăit vremurile crunte ale foametei, a învățat să nu risipească nimic, nici măcar frunzele de urzică... Deși foarte modest în aparență,... Citeşte