Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2015 - Anul XX, nr. 259 (6071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a sosit vineri seară la Rădăuți

Vineri, 6 Noiembrie 2015 (19:58:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Condițiile meteo nefavorabile au făcut ca Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, să ajungă abia vineri seară la Rădăuți, cu puțin înainte de ora 18.00, deși programul inițial prevedea ca sosirea Patriarhului României să fie în jurul orei 15.00, însă ceața a făcut ca avionul care trebuia să-l aducă la Suceava să fie nevoit să aterizeze la Bacău. Preafericitul Daniel a fost întâmpinat de peste o sută de enoriași, de starețul Mănăstirii Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir, de înalte fețe bisericești, alături de președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, și reprezentanți ai administrației județene. După un Tedeum oficiat în biserica Aşezământului de copii “Sfântul Ierarh Leontie”, Preafericitul Daniel a făcut câteva daruri truditorilor de la instituție și celor care au sprijinit realizarea căsuțelor în care locuiesc copiii. Imediat după aceasta a sfințit Așezământul și, impresionat de corul de copii, le-a făcut o invitație acestora la Patriarhie. Preafericitul Daniel va sfinţi sâmbătă, împreună cu mai mulţi ierarhi, mănăstirea de maici Intrarea Maicii Domnului în Biserică din Rădăuţi, care a fost ridicată în apropierea Aşezământului de copii “Sfântul Ierarh Leontie”. Programul liturgic este următorul: la ora 9:00, slujba de sfinţire a mănăstirii, ora 10:00, Sf. Liturghie, urmată de cuvântul de învăţătură, decernarea de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a unor distincţii patriarhale persoanelor care au ajutat la construirea Mănăstirii Intrarea Maicii Domnului în Biserică şi Aşezământului de copii „Sfântul Ierarh Leontie”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a sosit vineri seară la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a sosit vineri seară la Rădăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos ceata! trimis de
( 6 nov 2015, 22:19:14
ar fi multe de zis, dar un singur aspect as vrea sa abordez:
cum se explica, cum e posibil? e inadmisibil ca un aeroport nou-nout, proaspat sfiintit de lumina morala a acestui judet in prezenta celui mai aghezmuit director de aeroport posibil, ca mariuta ar trebui, sa bea tot Atlanticul, ca ce a turnat in el pina acum, sa se faca spritz, ei bine, acest aeroport sa aiba ceata, cind insasi locotenentul lui al-de-sus ne calca pragul.
rog, onor cititorii sa ma dumireasca de ce nimen, fost pimen in loc sa lepede haina de lucru de pe santierul noului seminar/sediu asr si sa o ia spre salcea, a trebuit sa se suie intr-un passat variant, ultimul tip (ca bani vor fi cit timp vor fi si fraieri) si sa ia direct calea codrilor radautilor.

Forta sa fie cu voi!

2.   Minune trimis de
( 7 nov 2015, 09:32:45
Abia s-a deschis aeroportul Suceava..cel mai modernizat...cel mai frumos și deja avioanele aterizează la Bacău...ce să faci ceață....Dar avea cel mai tare balizaj....cel mai beton radar.....ABUREALĂ!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borșul de urzici uscate al babei Rahila Rețeta provine dintr-un foarte vechi caiet al unei bunicuțe din Dorohoi, care, pentru că a trăit vremurile crunte ale foametei, a învățat să nu risipească nimic, nici măcar frunzele de urzică... Deși foarte modest în aparență,... Citeşte