Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2015 - Anul XX, nr. 129 (5941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ajutor discret la trecut strada

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am răsuflat uşuraţi, n-a fost o finală cu sens unic. Juve s-a ridicat la înălţimea momentului şi, cu puţină şansă, putea duce meciul în prelungiri. Păcat că Allegri a făcut schimbare post pe post, Llorente pentru Morata, mi-ar fi plăcut ca, măcar în ceasul al douăsprezecelea şi în minutul al optzecişinuştiucâtelea, italienii să lase la o parte prudenţa asta păguboasă şi inutilă. S-au păzit să nu ia golul 3 şi tot l-au luat, aşa că mai bine supuneau „Barca” unui abordaj, că tot aduceau Tevez şi Vidal cu nişte piraţi. S-a văzut şi că Pirlo, la 36 de ani, s-a întins mai mult decât îi permitea plapuma, ce mai merge în Calcio nu mai merge în finala Ligii Campionilor. Lacrimile sale sunt şi pentru că-şi ştie cariera la crepuscul. Chiellini a umflat cu bună ştiinţă nivelul campionatului italian, spunând că Messi n-ar fi reuşit în Serie A un gol precum cel din finala Cupei Regelui, cu Bilbao. Chiellini, care până la urmă nici n-a putut juca în finala de la Berlin, dorea să sugereze că agresivitatea fundaşilor italieni este superioară, poate chiar intimidantă, dar n-a observat că Messi a generat acea fază tocmai pentru că şi-a pus ambiţia cu Balenziaga, care îl controlase la picioare în două faze anterioare. Încă o mică paranteză despre acel meci, Neymar a avut de suportat furia bascilor în urma unei treceri prin procedeul „braziliana”, perceput ca încercare de ridiculizare. Dar oamenii îşi doresc să vadă astfel de faze în meciuri, iar Neymar e limpede c-o face pentru spectacol în sine, nu pentru altceva. De-aia Luis Enrique trebuia să fie alături de jucătorul său, nicidecum să spună că nu tot ce zboară în Brazilia se permite în Europa! Păi în cazul ăsta şi Ronaldinho ar fi trebuit certat când băga câte două-trei „sombrero” în aceeaşi fază.

Închizând paranteza, în acest sezon cam totul este despre Barcelona. Pe Real a dominat-o la intern, lui Bayern nu i-a lăsat nicio şansă în dubla din semifinale, în timp ce alte echipe care puteau să scoată capul, gen City sau PSG, au fost controlate cu câte două victorii. Şi se poate spune că a încheiat în acelaşi ton, cu Bătrâna Doamnă pe care a ajutat-o discret să treacă strada.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutor discret la trecut strada.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ajutor discret la trecut strada5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețată de casă (ca în vremea lui Bacalbașa) Pe la anul 1930, "când era (stră)bunica fată", prin bucătăriile caselor cu ştaif din centru, ori prin gospodăriile mai răsărite de la mahala, îngheţata se pregătea... la ciubăr. Da, da, aţi auzit bine. Şi că este aşa, ne-a... Citeşte