Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2015 - Anul XX, nr. 129 (5941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Social-democraţii suceveni fac zid în jurul lui Victor Ponta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni fac zid în jurul lui Victor Ponta, căruia preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia după ce DNA a anunţat vineri că actualul premier este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, el fiind urmărit penal pentru aceste infracţiuni, în dosarul penal al lui Dan Şova. Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu a declarat că Victor Ponta trebuie să-şi continue activitatea în fruntea Guvernului, demisia sa nefiind oportună, întrucât ar duce la o criză politică generatoare de instabilitate.

"Ca senator şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, doresc să aduc în atenţia opiniei publice că atât organizaţia noastră, cât şi parlamentarii social-democraţi din judeţ sunt convinşi că preşedintele PSD, Victor Ponta, trebuie să-şi continue activitatea în fruntea Guvernului. Dacă nu vrem o criză politică generatoare de instabilitate şi care să afecteze pe termen lung rezultatele guvernării din ultimii trei ani, care au condus la creştere economică, cel mai bine este ca actualul Guvern să-şi continue activitatea. Consider că politica este făcută de politicieni şi că majoritatea parlamentară este cea care decide prim-ministrul. Organizaţia PSD Suceava, cei şapte parlamentari PSD din judeţul Suceava, consideră că majoritatea parlamentară actuală este solidă şi sprijină actualul Guvern condus de Victor Ponta. Victor Ponta trebuie să se bazeze pe sprijinul întregului partid, pe întreaga coaliţie de guvernare şi să continue să pună în aplicare programul de guvernare, care să ducă spre prosperitatea fiecărui român”, a declarat Bereanu.

Victor Ponta a fost audiat vineri la DNA. Conform anunţului făcut de procurori, Ponta ar fi săvârşit faptele penale în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA a cerut vineri Camerei Deputaţilor aviz pentru începerea urmăririi penale a premierului pentru conflict de interese, în cazul promovării lui Dan Şova în Guvern. Este prima oară când şeful Guvernului aflat în funcţie este urmărit penal de procurori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii suceveni fac zid în jurul lui Victor Ponta.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Social-democraţii suceveni fac zid în jurul lui Victor Ponta2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețată de casă (ca în vremea lui Bacalbașa) Pe la anul 1930, "când era (stră)bunica fată", prin bucătăriile caselor cu ştaif din centru, ori prin gospodăriile mai răsărite de la mahala, îngheţata se pregătea... la ciubăr. Da, da, aţi auzit bine. Şi că este aşa, ne-a... Citeşte