Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2015 - Anul XX, nr. 129 (5941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Ioan Balan face apel la toţi parlamentarii de bună-credinţă să voteze moţiunea de cenzură a PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan face apel la toţi parlamentarii de bună-credinţă, indiferent de partidul în care se află, dar care nu au uitat că reprezintă interesele cetăţenilor români în Parlament, să se alăture demersului PNL şi să voteze moţiunea de cenzură care se va dezbate în următoarele zile. Balan este convins că Victor Ponta nu îşi va da demisia şi că se va agăţa de orice tertip procedural pentru a rămâne la guvernare. 

„Nu ştiu cine s-ar fi aşteptat astăzi ca Victor Ponta să iasă în conferinţă de presă şi să spună că are vreo fărâmă de demnitate şi va demisiona! Eu, personal, nu am crezut nici un moment acest lucru, aşa cum sunt convins că PSD şi Victor Ponta se vor agăţa de orice tertip procedural pentru a rămâne la guvernare. PSD şi Victor Ponta vor face tot posibilul să împiedice organele de cercetare penală să investigheze actele şi faptele de corupţie făcute pe banii românilor. Acum românii vor avea ocazia să vadă pe banii cui îşi satisfăcea Victor Ponta capriciile de copilot la raliuri sau achita facturi impresionante la cluburile din Dubai. Acum înţeleg şi românii de ce Dan Şova a fost numit şi plimbat, precum Sfintele Moaşte, prin cele mai importante ministere din Guvern, deşi din activitatea sa ca ministru nu a rămas decât praful şi pulberea, respectiv datorii uriaşe pentru români. Acum pot înţelege toţi românii de ce actele şi faptele de corupţie ale duetului Ponta - Şova au aruncat în şomaj mii de oameni la Complexul Energetic Oltenia, peste două mii chiar de la 1 iunie 2015. Acum pot vedea românii cine sunt cei care susţin cu adevărat independenţa instituţiilor şi separaţia puterilor în stat”, a spus parlamentarul liberal.

 

”Victor Ponta şi PSD lovesc mârlăneşte în justiţie”

Balan a arătat că Victor Ponta şi PSD ”lovesc mârlăneşte în justiţie” şi că au încercat cu mâinile majorităţii parlamentare să trunchieze legislaţia penală. ”Victor Ponta se apără acum cu argumentul expirat al unui atac politic al justiţiei. Ca să se convingă că lucrurile stau exact pe invers şi că de fapt Victor Ponta şi PSD sunt cei care lovesc mârlăneşte în justiţie, luni, când va merge la Comisia Juridică din Camera Deputaţilor, Victor Ponta să-i întrebe pe deputaţii din comisie ce au ei pe ordinea de zi din această săptămână! Ştie răspunsul! Sunt cele peste 20 de modificări ale Codului penal şi Codului de procedură penală pe care însuşi Victor Ponta le-a dictat şi prin care spera că va lega justiţia de mâini şi de picioare! De ani de zile, Victor Ponta ştia că va fi cercetat şi a încercat cu mâinile majorităţii parlamentare să trunchieze legislaţia penală! Acest lucru este la fel de grav ca toate acuzaţiile care i se aduc până în prezent!”, a declarat Ioan Balan.

 

”Demiterea de urgenţă a lui Victor Ponta reprezintă un imperativ care ar mai salva câte ceva pentru ţara noastră”

El a adăugat că România a fost decredibilizată total de Victor Ponta şi de ”şleahta sa de miniştri certaţi cu legea”, iar demiterea de urgenţă a lui Victor Ponta reprezintă un imperativ care ar mai salva câte ceva pentru ţara noastră. ”Nu mai spun faptul că este de neconceput ca un prim-ministru urmărit penal să participe la o viitoare şedinţă a CSAT! Este grav! Foarte grav! De aceea, vreau să-i respectăm dorinţa lui Victor Ponta şi să-l demitem prin vot la moţiunea de cenzură! Îi rog pe colegii mei parlamentari ca mâine (n.r. luni, 8 iunie), înainte de a veni la Parlament, să se întâlnească cu cei care i-au ales, care le-au delegat puterea. Să-i privească în ochi pe cetăţeni şi cred că este suficient ca ei să ştie ce vor avea de făcut în Parlament”, a încheiat deputatul PNL Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan face apel la toţi parlamentarii de bună-credinţă să voteze moţiunea de cenzură a PNL.
 Vizualizări articol: 4173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 11 voturi
Ioan Balan face apel la toţi parlamentarii de bună-credinţă să voteze moţiunea de cenzură a PNL2.1511

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețată de casă (ca în vremea lui Bacalbașa) Pe la anul 1930, "când era (stră)bunica fată", prin bucătăriile caselor cu ştaif din centru, ori prin gospodăriile mai răsărite de la mahala, îngheţata se pregătea... la ciubăr. Da, da, aţi auzit bine. Şi că este aşa, ne-a... Citeşte