Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2014 - Anul XIX, nr. 27 (5536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Atac la Mourinho

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Devine tot mai clar, cine-l atacă pe Mourinho pierde! Nu-i vorba de atac la persoană, unde se ştie că portughezul are cuvintele la el, ci de tactica de atac cu care câte unii îşi imaginează că-l vor îngenunchea. Ultimul care a mers pe acest drum a fost Pellegrini, antrenorul celor de la City. Urmarea a fost o victorie la limită a lui Chelsea, dar nu obţinută chinuit, ci en fanfare, cu ocazii peste ocazii, bare peste bare! L-au mai atacat şi alţii pe Mourinho, unii celebri în domeniu, cum ar fi Barcelona. Şi când era la Inter, şi când era la Real... Dacă scoatem din ecuaţie acel 0-5, când „Specialu” abia se instalase la Real, rămânem cu imaginea unei construcţii fără fisură, ca un dig. La finala de Liga Campionilor jucată cu Inter, a fost rândul lui Bayern să-l atace, se cunoaşte cu ce rezultat. Iată de ce a fost posibil acum ca o echipă antrenată de Mourinho, în speţă Chelsea, să nu fie în stare să marcheze pe Stamford Bridge împotriva lui West Ham (ştiţi doar, echipa aia de secol nouăşpe!), dar să zburde contra lui City. Naşul lui Mourinho s-a numit Rafa Benitez, care l-a scos de două ori din Liga Campionilor, în nişte partide Liverpool-Chelsea de o plictiseală desăvârşită, în care nu s-a înscris mai mult de un gol per partidă! De-aia nici acum nu-l iartă Specialu pe spaniol şi-l atinge de câte ori are ocazia. Cea mai tare declaraţie mi s-a părut aia cu obiectivul lui Chelsea în acest sezon, acela de a NU câştiga Liga Europa! Cum ar veni, Benitez a câştigat anul trecut cu Chelsea un trofeu de mâna a doua, pentru care el, Mourinho, nu s-ar înjosi. Sau nu s-ar mai înjosi, căci pe vremea când o antrena pe Porto i se părea că l-a prins pe Dumnezeu de-un picior.

Nu numai în Anglia s-a schimbat liderul, ci şi în Spania. Aici trebuie să confirm că fac opinie separată faţă de colegul de rubrică, ba chiar promit să fac cinste dacă Atletico va fi campioană. Când te aliniezi an de an la start cu nişte coloşi ca Real şi Barcelona, când ultimul titlu datează de acum 18 ani, nu pot să nu simt empatie faţă de tinerii suporteri născuţi ulterior, pentru care a sărbători câştigarea campionatului poate însemna fericirea supremă. Totuşi, e atât de simplu să ţii cu Real şi Barcelona, nu credeţi? Dar există viaţă şi dincolo de ele...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atac la Mourinho.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Atac la Mourinho5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E timpul schimbarii trimis de
( 5 feb 2014, 14:26:36
In Spania, dupa 18 ani de hegemonie a granzilor a venit si timpul unei schimbari; e vremea ca o alta echipa sa ia titlul, se pare ca Atletico e cea mai in forma in momentul de fata: in anii 1980 nici nu se auzea prea mult despre Real si Barcelona CF, era vremea lui Real Sociedad san Sebastian, Valencia...plus ca s-a creat o mare discrepanta intre primele 2 echipe ale Spaniei si urmatoarele, aflate la mare distanta (situatia din anii trecuti...)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei