Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2014 - Anul XIX, nr. 27 (5536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La a III-a ediţie

Cele mai de succes sucevence vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevencele care în decursul anului 2013 s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în cadrul domeniului în care activează vor fi premiate la începutul lunii martie, la City Gallery din Shopping City Suceava, acolo unde va avea loc cea de-a treia ediţie a evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ”, manifestare organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Intermedia şi Liliana Vântur - director independent Oriflame.

Proiectul îşi propune să omagiezepersonalități feminine importante din judeţ, sucevence care îşi fac datoria cu responsabilitate, care au bifat rezultate notabile în cariera lor profesională din varii domenii, de la educaţie, literatură sau muzică la politică, administraţie publică sau ştiinţe juridice. Totodată, prin acest eveniment organizatorii doresc să aducă aprecierea publică femeilor care, prin activitatea lor, au avut contribuţii valoroase pentru comunitatea suceveană.

Evenimentul va avea loc în data de 6 martie, începând cu ora 17.00, buna dispoziţie urmând a fi asigurată de artişti din judeţ, valori ce şi-au confirmat talentul de numeroase ori. 

Potrivit Angelei Zarojanu, preşedinta Asociaţiei SEVA, „evenimentul <Femei de Succes-Performanţă la superlativ!> face parte dintre proiectele iniţiate şi continuate de Asociaţia SEVA. Anul acesta ne-am gândit să le evidenţiem şi pe doamnele care au sprijinit de-a lungul timpului ascensiunea femeilor în funcţii decizionale, precum şi pe cele din tânăra generaţie. Rolul complex pe care-l au femeile în societatea românească impune apreciere şi respect. El trebuie susţinut printr-un mecanism viabil al funcţionării principiului egalităţii de şanse”.

 

Sondaj deschis pe www.monitorulsv.ro

În perioada 10 februarie – 1 martie, sucevenii sunt invitaţi să acceseze site-ul www.monitorulsv.ro unde, în cadrul secţiunii dedicate acestui eveniment, pot propune, pentru fiecare din cele 20 categorii, un nume al unei femei care s-a afirmat cu succes în domeniul menţionat.

Categoriile sunt: Administraţie publică, Literatură, Muzică, Arte plastice, Educaţie, Ştiinţă, Sănătate, Ştiinţe juridice, Afaceri şi antreprenoriat, Protecţia mediului, Implicare şi responsabilitate socială, Voluntariat – iniţiativă în sprijinul semenilor, Sport, Estetică, Politică, Jurnalism, Turism, Modă, Tânăra generaţie şi Promovarea şi apărarea drepturilor femeilor.

Cei care vor participa la acest studiu trebuie să completeze cinci câmpuri ale sondajului pentru ca votul lor să fie considerat valid. Sucevencele care vor strânge cele mai multe voturi vor fi răsplătite cu diplome şi flori, distincţii ce vor fi înmânate de bărbaţi care le susţin şi le încurajează activitatea.

La cea de-a doua ediţie a evenimentului, peste 400 de e-mailuri cu propuneri au ajuns pe adresa redacţiei Monitorul de Suceava, interesul sucevenilor pentru sondaj fiind unul ridicat. De menţionat este faptul că tot în cadrul acestui eveniment vor fi puse în vânzare mai multe obiecte de artă, banii adunaţi din urma vânzării acestora urmând a fi direcţionaţi către campania"Opreşte cancerul de col uterin” lansată de Intermedia Suceava, Radio Top și Jupânu'.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai de succes sucevence vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ!”.
 Vizualizări articol: 3243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 16 voturi
Cele mai de succes sucevence vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ!”4.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Farmecul femeii in general! trimis de
( 5 feb 2014, 14:54:34

Vreau sa doresc femeilor sa traiasca cu pasiune, sa traiasca viata pe care si-o doresc. Urmati-va visul, urmati-va misiunea si renuntati la tot ceea ce nu va satisface.
Pe noi, barbatii....ne bucura realizarile voastre, dar ne si consuma multe lucruri de care va plingeti si suferiti…
Noi suntem totdeauna alaturi de voi si dispusi prin dragostea pe care v-o purtam sa va ajutam dezinteresat,... platonic !

2.   Manole cum te simti tu ca om trimis de
( 5 feb 2014, 20:58:07
sa fii un abramburel idiot cu aidi de copil mic , auzi la el izmanes de moolt prea "rahatite".
3.   Astia a lu izmana fac "targhet" pe munca mea trimis de
( 5 feb 2014, 21:34:19
No ma izmana o sa ti-o mai dau la mui biene numa o data pe saptamana. ca nu se merita sa tin minte un boschetar agresiv.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei