Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 261 (5468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Preambul pentru baraj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă există un zeu al fotbalului, atunci acesta este geometru, altfel nu aranja cu mâna rezultatele Stelei şi ale lui Basel din ultima vreme. Simetrie perfectă, şi ca scor, şi ca joc! Dar şi hâtru trebuie să fie, mesajul său pentru Reghecampf fiind „ai grijă ce-ţi doreşti”. Vă amintiţi că după meciul tur Reghe spunea că vrea să rupă blestemul şi să nu mai repete rezultatele echipei de tineret. Ei bine, iată că puştii au bătut în Elveţia, în timp ce seniorii s-au înecat la mal. Păcat, dincolo de această fatalitate, Steaua se întoarce cu toate punctele. Reghe a jucat în formula tip, salutară fiind în primul rând titularizarea lui Piovaccari. Italianul ştie cum să stea şi departe de careu, s-a văzut după cum a dejucat iarăşi jocul la ofsaid al adversarilor. Kapetanos nu şi-a însuşit această tactică, el este prins în ofsaid nepermis de des. Practic, Piovaccari poate fi considerat singurul câştig al acestui sezon pentru Steaua. El nu consideră clubul ca rampă de lansare, ca mai toţi jucătorii români, ci se bucură de tot ce i se întâmplă. Fie şi numai de asta şi tot merită apreciat. Spuneam acum câteva luni că va fi pasager în lotul Stelei pentru că de la anul ar trebui să-i fie suportat integral salariul imens, dar poate că italianul îşi va reduce pretenţiile, nu-i puţin lucru să te simţi apreciat la serviciu, fie şi pe mai puţini bani.

Dintre ceilalţi stelişti, foarte rău a intrat în joc Chipciu. De unde ne temeam că ar putea evolua cu teamă, limitându-se la strictul necesar, ne-am trezit că aresta toate mingile ajunse la el, încercând mai multe decât putea duce! Mi s-a părut prea disperat în căutarea timpului pierdut, poate se gândea că un gol marcat i-ar fi adus chiar selecţionarea pentru barajul cu Grecia. Un obiectiv rezonabil, pentru care are tot timpul, ar fi selecţionarea în lotul pentru Brazilia. Asta dacă, bineînţeles, trecem de greci. Iar meciul Stelei de la Basel a fost, parcă, un preambul pentru baraj. Un gol al nostru ar însemna dificultate extremă pentru greci, i-am forţa la ceva ce nu ştiu să facă: să atace. Dar despre asta vom mai avea timp să vorbim.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preambul pentru baraj.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Preambul pentru baraj5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei