Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2012 - Anul XVII, nr. 188 (5093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


„Aşa ş-aşa, mai de vară...!!!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dinamo şi-a dus la bun sfârşit planul strategic conceput cu mult timp în urmă: s-a antrenat temeinic în câteva meciuri oficiale pentru a nu se face complet de râs într-un meci amical!! Asta nu face decât să demonstreze o dată în plus că trăim într-o lume, doar a noastră, pur românească, perfect răsturnată. De aici, decurge de la sine o întrebare logică: dar dacă, printr-un lanţ de minuni succesive, Dinamo s-ar fi nimerit să întâlnească Barcelona într-o competiţie oficială, cum s-ar fi pregătit pentru acest meci, dacă ei în oficiale pregătesc amicalele? Ar fi considerat partida cu Barcelona „un util antrenament” pentru confruntările de larg interes comunal cu alde Chiajna!? În sfârşit, să lăsăm speculaţiile deoparte şi să vă spun că, prins cu obligaţiile de gazdă, am văzut meciul „printre picături” (că sticlele erau cu picurător!), astfel încât, în minutul 4, aruncând un ochi către ecran, m-am mirat cu glas tare: „Băă, minune! E minutul 4 şi e încă 0-0! Înseamnă că Dinamo e-n formă maximă!”. Nici n-am terminat bine de grohăit, că Messi le-o şi dăduse în aţe. De unde concluzia că nu-i bine să te repezi la afirmaţii tranşante când e vorba de fotbal românesc, şi mai ales de Dinamo. Cum ziceam, prins cu treaba, am văzut, pe sărite, poate vreo 50-55 de minute din meci. Dar, de câte ori că uitam la televizor, mingea era la Barcelona. Faptul că nu ne-a mai dat decât un gol, în minutul 91, îi va face, desigur, pe cei mai entuziaşti dintre „câini” să mârâie că „timp de 87 de minute am fost egali cu Barcelona”! Da’ de ce nu timp de 90, dacă le adăugăm pe cele 3 dinaintea primului gol!? De aici, deduc că Dinamo a fost o gazdă bună, barcelonezii având o şedere plăcută în România... că altfel le dădeau vreo 8, ca ălora de la Casablanca, săptămâna trecută. Ca să înţelegem ce am văzut, îl citez încă din titlu pe genialul puşti de vreo 8 ani care, întrebat de Realitatea TV cum i s-a părut meciul, a zis: „Aşa ş-aşa, mai de vară, că dacă jucau cum ştiu ei, ne dădeau vreo cinci”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Aşa ş-aşa, mai de vară...!!!”.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Aşa ş-aşa, mai de vară...!!!”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei