Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 sep 2010 - Anul XV, nr. 208 (4499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


E alegerea mea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scriu acest articol joi noaptea, după ora 22. În acest moment, la Flushing Meadow se joacă meciul Nishikori – Cilic. Surprinzător, japonezul rezistă, ba chiar conduce în setul 4 cu 6-5. Dacă-l câştigă, face 2-2. Mă uit cu coada ochiului, aşteptând să se termine pentru că apoi vine Alexandra Dulgheru cu Arvidsson. Am pariat pe Dulgheru, deşi favorită e cealaltă, dar strâns, 1,90 la 1,80. Am mai văzut-o pe Niculescu, cu vreo 3 zile înainte. A pierdut tocmai când părea că poate răsturna situaţia. Adversara ei, Azarenka, a leşinat apoi, în timpul meciului din turul 2. Am mai văzut-o pe Halep, constănţeanca de 18 ani, pierzând şi ea, la Jankovic, după ce o despărţiseră doar două mingi de o victorie enormă (era 1-1, 5-4 pentru Halep şi 40-15; a fost egalată şi a pierdut cu 5-7). Dacă din Niculescu nu cred că se mai alege ceva, Halep ajunge în Top 20 în maximum doi ani, deşi cred că poate să o facă şi într-unul. Doi îi dădusem şi lui Dulgheru anul trecut, când cîştiga turneul de la Varşovia, şi iat-o acum în jurul locului 30. Iar Halep, vă rog să mă credeţi, e încă mai bună: are un serviciu excelent şi e infinit mai mobilă în joc. Între timp, (acum e 22.30) a egalat Nishikori, aşa că meciul Dulgheriţei mai are de aşteptat. La fel şi eu. Pe televizorul celălalt, pe teletext, văd evoluţia scorului în Israel – Malta, din preliminariile Campionatului European. A condus Israel, apoi, la pauză, a fost 1-1. La egal, cota la pariuri e de 8,00. Na, că s-a făcut 2-1, cotă 1,10. Aşa mai merge. Prin comparaţie, la România – Albania cota la victoria noastră e mai mare, 1,25. Egalul e cotat cu 4,75. Rezultă că meciul nostru este apreciat de specialiştii caselor de pariuri ca fiind un pic mai echilibrat. Căţi dintre dvs. ar suporta ideea ca după ce conducem să fim egalaţi până la pauză? Eu, absolut sigur, nu. Dar, fiindcă de la o vreme încoace mă aştept la absolut orice de la Naţională, am ales să văd (sau să nu văd) meciul nu în tribună, la Piatra Neamţ (unde am refuzat o invitaţie) ci… pe malul Prutului! Mi-am luat un televizor portabil, am şi o baterie hiper-încărcată, dar acolo există mereu riscul să nu recepţionezi semnalul. De ce o fac? De ce nu plec sâmbătă dimineaţa? D-aia! Altfel spus, fiindcă dacă ai noştri fac vreo minune, cum au mai făcut, m-aş enerva şi n-aş mai dormi. Prefer să nu dorm din cauza muşcăturilor de crap şi de somn (poate şi vreun şalău nocturn!?). Oricum, de pariat am pariat pe ai noştri: că bat, ba chiar că înscriu de vreo 4 ori, ba mai câştigă şi la diferenţă de cel puţin două goluri, ca un util antrenament pentru înfrângerea de miercurea viitoare!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E alegerea mea.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
E alegerea mea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei