Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Japonia: telefonul mobil dezvăluie chipul pe care îl va avea utilizatorul peste 25 de ani

 

"Iată chipul pe care îl veţi avea peste 25 de ani, dacă nu sunteţi atent la starea dumneavoastră de sănătate", dezvăluie, pe baza unei fotografii, o aplicaţie pentru telefoane mobile, sprijinită de serviciul de consiliere medicală al unui operator de telefonie din Japonia, informează AFP.

Grupul de telecomunicaţii Softbank propune din această vară o aplicaţie specială care permite vizionarea evoluţiei pe care o va avea de-a lungul anilor chipul unei persoane, în funcţie de stilul de viaţă - benefic sau nociv pentru sănătate - adoptat.

Această aplicaţie este însoţită de o brăţară-senzor, fabricată de compania americană Fitbit Flex, care permite abonaţilor să îşi monitorizeze condiţia fizică, a declarat directorul companiei Softbank, Masayoshi Son, într-o conferinţă de presă. Softbank a obţinut în regim de exclusivitate dreptul de a comercializa acest produs în Japonia.

Diversele informaţii înregistrate de acea brăţară 24 de ore din 24 vor putea fi consultate pe telefonul mobil cu care Fitbit Flex comunică prin bluetooth. Informaţiile (numărul de paşi făcuţi într-o zi, numărul de calorii consumate, ciclurile somnului etc.) sunt stocate online pe un server.

Utilizatorul va putea în plus să îşi fixeze anumite obiective (distanţa pe care trebuie să o parcurgă într-o zi, energia consumată etc.), care, dacă sunt atinse, îi vor oferi dreptul la mici cadouri.

Dispozitivul, care costă 490 de yeni (3,75 euro) pe lună, va fi însoţit de un serviciu de consiliere medicală prin telefon, disponibil 24 de ore din 24, pe parcursul întregului an.

Treptat, creatorii dispozitivului vor adăuga şi alte accesorii pentru a ameliora modalitatea de monitorizare a stării de sănătate, afirmă grupul Softbank, care, în paralel, a prezentat cu această ocazie un nou tip de telefon inteligent, considerat "simplu", creat pentru persoanele în vârstă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Japonia: telefonul mobil dezvăluie chipul pe care îl va avea utilizatorul peste 25 de ani.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonia: telefonul mobil dezvăluie chipul pe care îl va avea utilizatorul peste 25 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei