Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 76 (5283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Păcăleală de 1 aprilie: site-ul YouTube anunţă că se va închide

 

Site-ul YouTube a respectat tradiţia păcălelilor de 1 aprilie, anunţând că se va închide, duminică, şi că a ales un juriu care va desemna, peste 10 ani, cel mai bun videoclip publicat de la lansarea acestei platforme, informează AFP.

Într-un videoclip ce are o durată de 3 minute şi 32 de secunde, intitulat "YouTube pregătit să aleagă un învingător", postat pe site, directorul general al YouTube, Salar Kamangar, a anunţat că această platformă online se va închide la sfârşitul zilei, înainte de a lansa un concurs pentru desemnarea celui mai bun videoclip postat vreodată aici.

"Suntem foarte aproape de final. Astăzi, la miezul nopţii, YouTube.com nu va mai accepta noi contribuţii. După opt ani extraordinari, este timpul să revedem tot ce a fost postat şi să selectăm un învingător", spune Tim Liston, directorul acestui "concurs".

"Nu este vorba de un concurs de popularitate. Videoclipul piesei «Gangnam Style» (peste 1 miliard de vizualizări, n.r.) are la fel de multe şanse să câştige ca alte clipuri vizionate de doar 40 de persoane, în care un bărbat oferă mâncare unor raţe", a adăugat Salar Kamangar.

Câteva "celebrităţi" de pe YouTube - ale căror videoclipuri au făcut senzaţie în epocă după ce au fost postate pe site - au apărut în acest video creat special pentru 1 aprilie. Cu toţii spun că speră să câştige concursul şi să intre în posesia premiului rezervat învingătorului: un player mp3 şi un cec de 500 de dolari reprezentând sprijin financiar pentru o viitoare producţie video.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcăleală de 1 aprilie: site-ul YouTube anunţă că se va închide.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Păcăleală de 1 aprilie: site-ul YouTube anunţă că se va închide0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei