Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 27 (5234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Twin Peaks" ar putea reveni pe micile ecrane

"Twin Peaks", serialul cult al anilor '90, ar putea avea o continuare sau ar putea fi refăcut. Creatorii serialului, Mark Frost şi David Lynch, şi producătorii NBC au dat de înţeles că acesta s-ar putea întoarce pe micile ecrane. Zvonurile privind continuarea serialului au fost infirmate, însă frenezia creată de acestea i-a făcut pe cei de la NBC să se gândească cu adevărat la revenirea acestuia. "Am sunat pe toată lumea. Cu toţii am fost de acord că este o idee bună. Tuturor ne place Twin Peaks, aşa că vom vedea ce putem face", a declarat Jennifer Salke, preşedintele NBC Entertainment pentru theweek.com.

Creatorul Mark Frost a declarat că serialul ar putea avea un viitor: "Twin Peaks este o poveste continuă.....care porneşte de la mine şi de la David Lynch". Producătorul a declarat, de asemenea, că scenele şterse din "Fire Walk With Me", continuarea din 1992 a serialului, ar putea fi făcute publice la un moment dat. În 2009, şi actorul Kyle MacLachlan, care a jucat rolul agentului Dale Cooper, şi-a manifestat dorinţa de a "reînvia" serialul cult "Twin Peaks".

Kyle MacLachlan a devenit celebru în anii 1990, datorită rolului Dale Cooper din "Twin Peaks". Pentru rolul agentului FBI, actorul a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiile Emmy.

După "Twin Peaks" actorul a jucat în numeroase seriale de televiziune şi filme, printre care "Omul invizibil", "Totul despre sex", "Lege şi ordine", "Neveste disperate", "Soţia perfectă", "Cum am cunoscut-o pe mama voastră".

 Difuzat din 1990 până în 1991 de postul american ABC, serialul "Twin Peaks" a fost o adevărată experienţă senzorială pentru telespectatori, fiind regizat de un David Lynch care încerca să revoluţioneze formatul emisiunilor de televiziune din acea epocă. După terminarea serialului, Lynch a regizat o adaptare cinematografică a acestuia, în care sunt prezentate ultimele şapte zile din viaţa Laurei Palmer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Twin Peaks" ar putea reveni pe micile ecrane.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Twin Peaks" ar putea reveni pe micile ecrane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei