Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tânăr acuzat de neglijenţă la volan şi-a găsit maşina în copac

 

Nemulţumiţi de modul în care conducea un vecin de-al lor, cetăţenii dintr-un sat din Polonia au decis să-şi facă singuri dreptate şi i-au pregătit acestuia o mare surpriză. Zbigniew Filo, în vârstă de 24 de ani, a fost pedepsit de vecini pentru imprudenţa de care dădea dovadă la volan, într-un mod cât se poate de inedit.

Într-o dimineaţă, tânărul a ieşit în curte, dar nu şi-a găsit nicăieri maşina, marca Ford Escort. La scurt timp, bărbatul şi-a găsit maşina suspendată într-un copac, la aproximativ şapte metri înălţime, scrie Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Marta Pierko, a declarat: "Am primit un telefon de la un bărbat care spunea că maşina sa este într-un copac şi că vecinii săi sunt cei care au pus-o acolo. După ce am inspectat locul, i-am permis tânărului să o dea jos".

Se pare că sătenii au făcut un pact să păstreze secretul privind identitatea celor care au făcut farsa. Un localnic a admis însă că una dintre macaralele mobile din localitate a fost împrumutată în noaptea respectivă.

"Indiferent cine a făcut asta, probabil că a fost un lucru bun, deoarece tânărul este un şofer periculos şi ar fi putut accidenta pe cineva. Probabil că acesta se va gândi de două ori la modul în care conduce sau la dorinţa de a-şi lua carnetul sau cine ştie unde va ajunge următoarea lui maşină", a declarat localnicul.

Suprinzător este faptul că Zbigniew Filo nici măcar nu deţine un carnet de conducere. El a promis că îşi va schimba stilul de a conduce: "Am înţeles mesajul, dar cred că gestul a fost cam dur".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr acuzat de neglijenţă la volan şi-a găsit maşina în copac.
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr acuzat de neglijenţă la volan şi-a găsit maşina în copac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei