Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2011 - Anul XVI, nr. 287 (4885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie

Sunt câteva lucruri pe care bărbaţii le remarcă instantaneu când văd o femeie pentru prima dată. A le cunoaşte poate însemna a şti cum să te faci remarcată, iar apoi vei putea alege, potrivit lifestyle.msn.com.

 

1. Cât de des este părul tău

Este vorba despre evoluţionism aici. De când oamenii trăiau în peşteri, bărbaţii au fost atraşi de părul bogat, semn că femeia este sănătoasă.

2. Dacă zâmbeşti sincer

Privirea ţi se schimbă atunci când zâmbeşti sincer, iar majoritatea bărbaţilor ştiu să distingă zâmbetul autentic, care transmite că eşti o persoană relaxată şi amuzantă.

3. Mărimea grupului în care eşti

Nu vrei să fii într-un grup mare de prieteni, pentru că îi va fi greu să te abordeze, dar nici cu cea mai bună prietenă, pentru că se va gândi că nu o vei părăsi pe aceasta ca să vorbeşti cu el. Numărul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai ieşit îşi pot ţine companie unul celuilalt cât timp faceţi cunoştinţă.

4. Tonul vocii

Unele studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de vocile mai înalte, probabil pentru că - tot o explicaţie evoluţionistă - acestea sunt un semn de tinereţe şi sănătate.

5. Proporţia talie - şolduri

Bărbaţii caută instinctiv partenere pentru reproducere. Dacă talia ta arată mult mai subţire decât şoldurile, denotă fertilitate. O curea lată va accentua acel aspect de clepsidră dorit.

6. Tenul

Bărbaţii asociază un ten frumos cu o bună stare de sănătate mentală. Stresul şi anxietatea favorizează apariţia imperfecţiunilor pielii şi aspectului nesănătos. Astfel, loţiunile şi fondul de ten pe care le foloseşti sunt într-adevăr o bună investiţie.

7. Ce este fals la tine

Nu este vorba despre personalitatea ta, ci despre elemente ca extensiile de păr, genele false şi aşa mai departe. Pentru bărbaţi, acestea înseamnă că eşti greu de întreţinut.

8. Ochii

Oamenii se uită la ochii altor oameni mai mult decât la orice altă parte a corpului. Un machiaj dramatic îl va face să te privească şi mai mult.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei